Home > CluBul Bau, cutremure, Uncategorized > In memoriam cutremur.ntz sau Epopeea mushcatului de dos pe schema telefonul fara fir

In memoriam cutremur.ntz sau Epopeea mushcatului de dos pe schema telefonul fara fir

May 7, 2010

romanu shi efectu de turma, mucii in farfurie shi chelnerii care schimba plateaul, scoala shi nivelu de cunoshtinte, gloria mundi shi gura targului, noi suntem romani urmashi de ciobani, taguri shi baltaguri, barfa shi mushcatu de cur, prostie sau calomnie, cin s=aseaman s=aduna, mai avem 50 de ani pan vanzoatorii shi portarii o sa shtie sa vorbeasca, joaca cu putzulica in nisip sau aia aia pi tashtile mobilei, infantilismul shi scapatu fraielor la cai, mintea de dupa si plasturele dupe datu cu capu in grinda, agnosticismul shi fenomenul vrancea, curba de sacrificiu shi pusul pe treaba, cutremurul shi conjugarea lui in geofizica sau social sau financiar, cainii care latra sau aia care turba
cin me mushca de cur sa se duca la vecei mai bine 😀 are tot ce vrea
“sters de admin – limbaj vulgar” aaaaa sau “anda: repet, pentru ultima data, pentru cea care nu a inteles din prima: aici nu este tolerat limbajul vulgar.”

Pey nu. NUMA COMPORTAMENTUL 😀 SHI MAI ALES AL UNORA, da mi=a luat moolt sa intzeleg

Ca par iecsample>
bogdan, on 21 April 2010 – 10:54 PM, said:Ciao Cris,
Am rugamintea la tine sa nu il mai ataci pe Ionut aici pe shoutbox. E atac la persoana pe fata.
Multumesc.
la care io comentai:
BOGDAN,
nu cred ca am atacat eu pe cineva, totul a pornit de la mirarrea lui jon relativ la haubaulesu meu …nu intzeleg ce are a aface cu acest site. haubaules nu se ocupa cu cutremurele, noi eventual le discutam.
acum daq vrei poci sa verifici in arhiva. nu eu am dat cu flit ci atat jon cat shi acel lucky. personal nici cu unu nici cu altul pe cutremur.net nu am de impartzit nika. nici cu altzii, decat eventual interpretari personale legate strict de sensul acestui site. de aici la “hai, pa pa!” trantit de ionut_tl e departe…chiar te rog sa imi precizezi ce pozitie este adoptata oficial la acest tip de comportament.
Multzumesc de mesaj,
crise

Shi uite asha nici in ziua de azi nimeni nu comenta de ce zisu Jon se constui in stapAnu shoutboxului la cutremur,ntz DECE AJUNSE sa zica “hai pa de aici”, SAU de ce in continuare il intere de viatza mea sau blocul meu sau barbatul meu Handy sau chiar mashina mea, umilu fish (clio din acvariu sau rabla din parcare). Pan la urma ce au aceshti oameni?? Ca ie ei, ie mai mooltzi.
Hai sa facem o schema ca la Nashu la tembelizor. Me iau dupe metoda lui poate intzelege poporanu shi nu mai are dobii……..

Schema ie semplice shi ielocventa:
Odata iecsista un site……ajuns acu cutremur,ntz – gashca de oameni adunatzi cu un scop super oke la origine, unde am aderat shi io acu cca un an.
Situ sus numit are ceva administatori shi normal un grup de useri mai activi, shi acilea remarcam pe geo, real, anda shi mooltzi altzii.
Oameni aceshtia au zis sa faca o schema, shi uite asha s-a nascut un bloc “powered by cutremur,ntz” al zisului popa decedatu. Iara idee buna…istericii shi ignorantzii trebiau cumva sa fie calmatzi shi sa li se iecsplice prostia pe fatza promovata de “ghicitorul shef” ilustrul vibratzionist Distratu. Shi shi aici am aderat cu aplomb, ca chiar crez ca nebunia asta gen MISA ie prea deplasata.
Me rog fu de remarcat verticalitatea initziala shi uitata pe parcors ca asha ie omu imbatraneshte, de a nu intina latura pur shtiintzifica a abordarii sobiectului discutziei cutremuru cu opinii puerile, isterice, nebune sau intrebari parascartz.

Teo, decedatu resuscitat – Un om plin de moolte bune intentzii pan dadu de ale lui particulare, mai importante. Oke so far, numa que facu shi iel ca tat romanu, una mica shi agila. Avu omu nevoie de o pausa shi in loc sa spuie asta o baga ca politicianu> “nush mey cine inchise blocu…., io nu” 😛 Shi tot ca politicianu puse pi foc o sama de oamini, zisu “poporu” recte universul cititorilor blocului lui.

Jon – ionutz_tl user de sprijin shi carne de tun pentru teo ca nah…omu le zice ca dupe bloacele cele gri> rapid, eficient, agitat shi tupeist ca nah, la proshti prosteshte….
aaaaaaa shi mai ales vorbeshte gura fara iel pe sunet de manele, suna bine la prezumtivii parascartz odihnitzi cu creeru

adi1988 – Zisa Anastasia la distratzi, fomeie virtuala insarcinata cu aer de tupeu cum ca sa ajunga moderatoare la circul shi fraerii distratzi, in fapt un june pianist de mobila. Eh…aia ie cu generatzia iemo care se da pi semesei sau net ca sa arate noru di pe jam 😀 sau ca care se ajita virtual shi face fomeile can clipu cu cocalaru shi pitzipoanca pi mess. Shi tot ca ala de acolo o sfarsheshte :D, me rog aia se vede din avion ca de acolo shi ratingu scenetei virtuale

Tina shi Floarea – nah…fomeia te ridica…propteaua de orash vitual a lu sus numitu decedatu resuscitat. Acu ca-l coborara in berna definitiv ie obious da tre sa shtii scara bun simtzului ca sa ai habar de cum sta chestia

Anda – una…cine o fi nush, ca nu avusei ocazia sa o intalnesc ci numa virtual aflai ca “da la joale” cam ca Ioana sau blue aia la distratzi.
Nush de unde i se trage ca nah, cel putzin cu sus mentzionatzii avui un an de noptzi shi chate shi mai cate comente chiar miting pi bune ca oamenii normali…Cu asta chiar ca nush cei…..se baga shi ia ca musca in lapte shi pe principiu shi io mama shi io in lipsa de cotremore se apuca sai faca loby lu resuscitatu ca cica sa=l intzelegem ca MINTZII…nah, ca politicianu, ca meschinu mic shi amarat, shi ceru inatai sa fim intzelegatori la “scaparea” cu blocu shi apey sa traim bine inapoi la comenturi la un blocu tomnai desfiintat cu mana propre ca ashai unii romani, ishi face cu mana personala pe printzipul artisanatului.

Bogdan, Geo, Mariana, Dudutza, Pushlache – Altzi participantzi la acea lucrare, victime colaterale ca poporu roman in fatza subventziilor de autostrada. Vorbeshte de drum, shtie ce vrea, shtie ce zice, da sufera de manareala politica pe care tocmai iel fraeru o vota.
Dupe principiu io te=am facut io te omor inca odata romanu ishi dadu cu tesla in…him 😀 o fi sau nu vulgaritate?

Dap, io shi cei care posteaza uman, normal, nu neaparat prieteneshte dar sigur cu o gandire mult mai normala, mai maturi, mai verticali si mai ales inainte de toate, cu cei 7 ani de acasa .

😀 acu privind in urma:

Am greshit,
Ou shit!

Da asta ie normal, nu aveam de un sa shtiu peste cine dau, trebia o chestie mai grea sa ne lamurim cine ie iele shi ce vrea iei asha ie cursu, greutatzile te incearca. Mey ppl shi am aflat!
A greshi ie uman, a repeta gresheala ie Prostie.
A sta in mahala, tzata de piatza ajungi.
Cine are tupeu shi o recunoashte ie sigur o oaie de turma cu fluier de manea, oamenii in general au curaj. Curajul shi tupeul sunt disjuncte.
Cin s=aseamana s=aduna.
Cine fura azi un ou maine va fura un bou.
Apa shi uleiul nu se amesteca, asha shi oamenii fiecare dupe locu de unde ie.
Barfa ie apanajul vulgului ca altceva in afara de a manca, bea, defeca shi impuia acesta din pacate nu cunoashte.

NU, mie nu imi trebuie asemenea mizerie. Mirosu de kkt te face sa fuji shi din palat.

Daq ar fi sa pui pe pooblic acilea probe de limbaj explicit de o rara vulgaritate primite la comenturi atzi fi uimitzi dragi cititori sa aflatzi ce duce gura la unul sau la altul antementzionatzi. Sigur nu tozi au dat dovada de asha ceva ci numa catzva, aaaaaa bine-recunoscutzi de altfel 😀 Ce sa mai zic de anda? “doamna cu mana in shold”? ie o doamna, nu recunosahte limba romana shi iecspresiile ei plastice shi consacrate chiar literar, ea face “curat”. Dap, vocseshte peretzii la vecei shi pune taieturile de ziar sa nu zica pretenii ca nu ofera conditziune.

Imi pare nespus de rau de desbaterile placute cu referire la subiectele legate de seisme shi influentza acestora ca aspect natural asupra vietzii noastre, da shoutbox=ul acela care apare ca un buna ziua nu se dovedeshte a fi decat ceea ce s=a intentzionat “locul de galageala” iar la noi dupe cum am tot spus galagia tzine de diaree verbala.
Imi ecsprim sincer dezamagirea ca m=am trezit intr=un loc identic shi la fel de “colorat” ca precum situl intretinut de faimosul admin a lu domnu distratu. Ie adevarat ca acilea alt lup, da naravu se dovedii la fel de murdar shi jenant ca lupta pe sticla publicata de DD.
Sa traiasca bine Magda cutremurata shi cioaca distratu la ora de varf a patriei shi sa prosteasca poporu cat o vrea mie pur shi semplice nu imi trebe, prefer sa audiez un NG sau DS sau altele dashtia…ie mai sanatos pentru sufletul shi cunoshtintzele mele 😀
Voi tzine materialele adunate ca precum matusha tamara la pachet shi imi rezerv dreptul sa le scot la vedere daq fo jurnalista va vrea ceva cariera sau etc…. mai incearca sa scurme in rahat shi nu se multzumesc cu veceu la care i=am trimis.

Acu dat fiind cas injinera shi proza nu me caracterizeaza deosebit ve anuntz asha ca o conclusie, ca am constat asha …discret, pe scurt, ca circu asta shi circu de pe forumu lu distratu nus altceva decat aceiashi piatza cu alte tarabe, aceeashi comersatzi care ishi vand marfa care mai de care cu gura mai mare, aceiashi lingurari shi cardul lor de manglitori de busunare…….Bleah!
So, io zic> cutremur,ntz! alta ceata de venetici cu shtiintza!

PPPPPPPPPPPPPSSSSSSSTTTTTTTT!!!
Obvious ar mai fi fost de desbatut ce inseamna handy … Obvious pentru habarnishtii de pashune ie alta legatura. Da Nah, fiecare dupe cunoshtintzele shi putintza lui 😀 so Long Leave the King! ca proshtii se trece repede 😛

 1. balika
  May 7, 2010 at 11:50 am

  Buna dimineata! 🙂 mda, “frumos” s-a ajuns…de la isteria istratistica pana la sageti in viata privata. Era de asteptat, humans si cocalari 😀 Am pornit spre mult indragita capitala. O zi buna si un weekend placut va doresc. 🙂

 2. Andree
  May 7, 2010 at 12:04 pm

  Buna all
  Acei care nu studiaza istoria ii vor repeta greselile. Acei care o studiaza vor gasi alte cai de a gresi.:D 😀 😀

  • vio
   May 7, 2010 at 2:07 pm

   Buna ziua 🙂
   Da,Andree,oameni suntem si gresim cu totii intr-un fel sau altul! Dar una e sa INVETI din greselile trecute,sa incerci sa nu le repeti si alta e sa INSISTI/PERSISTI in greseala !!!
   Pot sa spun cu mana pe inima ca din fiecare greseala am invatat ceva,m-am asumat-o si n-am repetat-o niciodata ,oricat de mult as fi avut de castigat sau de pierdut din acel fapt.
   Normal ca gresim intr-un fel sau altul,nu repetam greseala facuta ,dar facem altele,e in firea umana asta…
   Toata viata am incercat sa nu ranesc pe altii cu faptele sau vorbele mele,sa nu provoc durere,sa nu pun pe nimeni in situatii neplacute.Am preferat sa tac,sa-mi pastrez judecatile (cu totii ii judecam pe ceilalti) pentru mine,sau sa le expun intr-un cerc extrem de restrans(foarte,foarte de rar fac asta,si numai cu oameni “verificati”,nu e tocmai corect termenul,dar asta-mi vine acum ,nu mai stau sa caut alt cuvant,cine vrea,intelege ce spun).
   Dar sa ajung eu,sa fiu judecata de un /niste mucosi,de niste copii care n-au facut nimic in viata lor (ei o spun,nu eu,eu doar repet zisele lor )e deja mult prea mult!!!
   Nu mi-am negat varsta,am respectat pe cei care m-au respectat,dar cine-i da dreptul unui mucos care putea sa-mi fie copil ,chiar nepot sa ma jigneasca? Oare mama lui/lor stie ce-i face odrasla pe net? Stie cum trateaza femeile cu care la un moment dat se intersecteaza? As vrea sa am o discutie cu acea/acele mame si ,la cum ma stiu de hotarata,o voi avea ca de la femeie la femeie!!!
   Netul,sub masca anonimatului ne face viteji? Hai sa ne vedem vitejia face-to-face!!!
   Hai sa lasam FAPTELE,nu vorbele sa ne reprezinte!!!Pana una-alta nu-i reprezinta decat un limbaj suburban,la limita obscenului…in rest,ce au? Cariera??? Profesie???Pregatire???
   Si ce-i mai trist e ca tonul e dat de oameni asa zis maturi ,dar probabil,repet probabil,maturi doar biologic!!!
   Pana una-alta,am fosti elevi care ar sari la un singur apel sa ma ajute,sa ma sustina!
   Fosti elevi care ma respecta,ma cauta,si desi au copii mari,inca-mi cer sfatul;pana la urma,asta conteaza pentru mine:faptul ca stiu ca mi-am facut bine treaba .Daca altii(in speta dirigintii /profesorii unora din cei care nu-si vad /gasesc locul,nu dau dovada de UN MINIM bun simt in relatiile interumane ) nu si-au facut-o,e trist rezultatele se vad si pe net …dar mai ales in viata reala!
   E trist sa vezi tineri/”copii” care nu au nimic moral in ei,care “lovesc” ,jignesc ,batjocoresc ceea ce odata laudau,apreciau…copiii astia sunt rezultatul parintilor pentru care a contat doar un pat,o mancare,o haina,”un trai mai bun”,dar au uitat ca ,acesti copii au nevoie de cineva care sa le formeze un sistem de valori umane,nu numai materiale…
   Eh,pierdere de timp,nu?
   Constiinta determina existenta sau existenta determina constiinta?

 3. Andree
  May 7, 2010 at 2:17 pm

  Corect Vio, dar de ce s-ai ceri omului din ce nu are….???????????

 4. vio
  May 7, 2010 at 2:49 pm

  Aici ai dreptate,Andree!!!
  No comment…

 5. gabi birta
  May 7, 2010 at 7:33 pm

  Stimata doamna crise
  Desi cred ca ati fost umpic cam dura cred ca in fond aveti dreptate. Acele persoane nu merita decat dispret. Sunt oameni fara discernamant care isi bat joc de semenii lor. Am indraznit sa va scriu ca sa va asigur de sprijunul meu.
  Cu stima Gabi Birta.

  • haubaules
   May 8, 2010 at 11:23 am

   mey gabi care ieshti, bine ai venit daq te=ai hotarat sa scotzi capu din nisip.
   daq stimezi nu o mai scrie, fa=o prin fapta ca ie simtzibila shi nah…poci sa deboutezi shi tu mai alert cu comenturi.
   nush care ie problema cu stima in general….sincr io crez ca stimase acorda daq ai la cine, pe cale de consecintza stima se poate iecsprima dupe ce ai ceva interactziuni cu personajul, stimabilu.
   dap is dura, viataza ie dura.
   nu sunt certaretza shi daq crez ca cine sare parleazu intzil incrc sa ignor, subtil sa trag de maneca da daq nu se linishteshte atunci atac la jugulara. cu prostia nui de joaca. io merg pe iecstirpare cai prea plina tzara asta.
   Deci indrasneshte ca noi nu papam pe nimeni decat daq sare parleazu 😀
   mltumesc de sprijin dar cum nu pornesc la lupta dacat daq am argumente solide shi irefutabile chestia devien numa o stare de iecsprimare a prieteniei. lupta sau situatzia la acre faci referire imi este strict adresata shi strict io mis in ea…
   acu despre persoanele care sunt aici, care intra aici shi ishi spun parerile ie o chestie de placere shi comniune de idei pe principiu imi place sa cred cin s=aseama s=aduna deci iei imi ie empatici 😀
   in conclusie lasa protocolu shi nu me mai domni ca nu istem la intalnire de afaceri, fi mai activ/a 😀 vb aia> coada sus urechi ciulite fi mai activ/a! traim vremi interesante

 6. vio
  May 7, 2010 at 7:53 pm

  “Dragule”…”cu stima G.B.”,dupa cum spuneam,unii profesori nu si-au facut datoria ;in cazul tau ,mai multi,printre care si cel/cea de Lb.romana : nu se scrie “umpic” ci “un pic”…
  Ce intrebam?
  Constiinta determina existenta sau existenta determina constiinta?

 7. luna
  May 8, 2010 at 12:54 am

  Crise, suntem aici:) .

  Vio, subscriu si eu comment-lui Andreei.

  gabi birta, cita indrazneala 🙂 .

  Balikaaaaaaaaa, doar nu vrei sa pun vreo piesa gen ‘clipe dulci ca’n Bucuresti/in toata lumea nu traiesti’ 🙂 ? Am gasit altceva:D, despre un alt loc de pe un alt meridian … . Sa va simtiti excelent, oriunde va aflati\m/.

 8. vio
  May 8, 2010 at 11:09 am

  Buna dimineata 🙂
  Am primit pe mail ceva ,ce vreau sa va arat si voua :supersimpatic acest discurs citit in ambele sensuri!!!
  …Si e si adevarat! (Din pacate!!)

  Citit de sus in jos, e discursul pentru alegatori…
  Citit de jos in sus, este ceea ce gandesc ei cu adevarat!!!

  ..in partidul nostru politic, ne respectam promisiunile
  doar imbecilii pot crede ca
  noi nu vom lupta impotriva coruptiei
  pentru ca un lucru e sigur pentru noi:
  cinstea si transparenta sunt fundamentale pentru atingerea idealurilor noastre
  vom demonstra ca e o mare prostie sa crezi ca
  mafia va continua sa faca parte din guvern ca si in trecut
  va asiguram, fara nici o umbra de indoiala, ca
  dreptatea sociala va fi scopul principal al mandatului nostru
  cu toate acestea, exista inca oameni creduli care isi imagineaza ca
  guvernarea sa fie posibila in continuare
  cu aceleasi vechi smecherii politice
  cand ne asumam puterea, facem totul pentru ca
  sa se termine cu situatiile privilegiate si cu traficul de influenta
  nu suportam in nici un fel ideea ca
  poporul va flamanzi
  ne vom indeplini misiunea chiar daca
  rezervele economice vor fi complet epuizate
  vom exersa puterea pana ce
  veti intelege ca incepand de acum
  noi suntem partidul xxxxxxxxxxx, cu o noua politica…

 9. vio
  May 8, 2010 at 6:18 pm

 10. vio
  May 8, 2010 at 7:29 pm

  Ce castiga oamenii ipocriti? Pentru cat timp? Nu se gandesc ca atitudinea pe care o afiseaza ii va trada in timp? Cum e sa traiesti in minciuna, creand o imagine complet falsa?
  M-am intrebat mereu…
  In ultima vreme am tot intalnit astfel de oameni. Ipocrizia striga in gura mare, dar ei sunt prea concentrati la strategia lor ca sa mai vada micile scapari care-I tradeaza.
  Trebuie sa fie al naibii de obositor sa te gandesti sa fii mereu altcineva…
  Oricare ar fi rezultatul pretul mi se pare mult prea mare…pacat ca ipocritii nu au cum sa vada asta.
  Astazi,”navigand” pe net (deh,unii evolueaza…),am gasit niste chestii …sa le zic uluitoare? concludente? edificatoare? despre asa zisa sinceritate a unora …
  Cred ca e destul de obositor sa traiesti intr-o lume falsa ,sa incerci sa fii ceva ce nu te reprezinta iar oamenii sa te placa doar pentru masca care o afisezi…pacat, fiindca in intimitate aceste masti cad.Mai devreme sau mai tarziu genul asta de oameni se lasa descoperiti fiindca nimic nu duce la nesfarsit.

  Restul, amanuntele,mai pe seara… multa micime umana…

 11. vio
  May 8, 2010 at 8:15 pm

 12. vio
  May 8, 2010 at 8:20 pm

 13. vio
  May 9, 2010 at 9:15 am

  Buna dimineata 😀 😀 😀

 14. luna
  May 9, 2010 at 11:44 am

  Buna-i cafeaua, dimineata :).
  Despre… un indigo ridicol si de prost gust 🙂 .
  V-am stricat ziua, gata 🙂 .

 15. vio
  May 9, 2010 at 1:38 pm

  😀 😀 😀
  Nu ai cum sa-mi strici ziua,Luna 😀 :))))))))).Cum sa-mi strici ziua cu ceva de ras?
  Am ras ,normal,la fel cum rad de tot ce frizeaza ridicolul ; dar… ce nu “se face pentru spectacol”,nu? 😛 😀 :)))))))))))))

 16. vio
  May 9, 2010 at 1:49 pm

  Deja e traditie 😛 vorbitul…cantatul” dupa ureche ” si-n alte parti 😀 😛 😀

 17. vio
  May 9, 2010 at 7:39 pm

  Nu stiu cum a fost vremea la voi, aici n-a plouat,dar a fost o vreme care te trage la somn,asa ca am dormiiiit 🙂 🙂 🙂 si am citit .
  Cred ca totusi voi face ceea ce va spuneam…am condus eu dus-intors Ungaria,daramite cateva sute de Km. si masina e de 5 locuri 🙂 🙂 🙂 .Sau o iau pe-a fiica-mii ca-i mai mare…
  In alta ordine de idei,azi am mai gasit cate ceva,tot despre ceea ce am vorbit aseara ;),nu la fel de multe,dar destule .

 18. luna
  May 9, 2010 at 8:11 pm

  Daca e duminica, e haubaules. Muahh 😛 .

  Balacareala condinua, observ eu. Acum inteleg ca asta fac ei de ani de zile, pe diferite site-ri, sub diferite identitati, doar grupul-tinta fiind altul. Mie personal nu mi-au trebuit decit putine luni sa ies din a lor preferata ‘reteta a scandalului’ (certindu-se cu ei insisi prin intermediul clonelor create oriunde 🙂 ) – ca mijloc de inductie a traficului pe o increngatura de site-ri care se dovedeste in final 🙂 , ca le apartine, vremelnic sau nu).
  Ceea ce spuneam, Vio: pe net pare-se, oamenii rezista si mai putin decit in viata de zi cu zi, in a-si pierde masca. Inca nu stiu de ce 🙂 . Poate nejustificata siguranta ca adevarata identitate nu transpare din cuvinte exclusiv ? Rationament fals 🙂 .

  Vio, ma intereseaza deloc :), lipsa de scrupule a oamenilor precum si celelalte ‘lipsuri’ 🙂 atit timp cit nu sunt in preajma mea. Dar te sustin.

  Vio, nu am nicio dezamagire. Aproape. Imi atinsesem limita de tolerare a unora care credeau ca li se cuvine politetea mea (am numit-o in general, empatie, tot din politete am facut-o, dar acum declar ca aceasta o impartaseam doar cu voi, alaturi de care ma aflu, inca, aici si poate cu vreo 2 indivizi RIP acolo).

  Nu suntem in continuare o obsesie pt cei de acolo ci ei aplica ‘reteta scandalului’. Aleatoriu, pur si simplu 🙂 . Tb sa recunosc, m-am aflat la locul nepotrivit si la momentul nepotrivit. Asta e 🙂 . Dar am stiut sa ma retrag la timp 😛 . Si long live rock’n’ roll 🙂 \m/.
  O reteta care e deja very-very boring 🙂 , din aceleasi ingrediente, dozate de aceiasi ‘bucatari’ si ‘ajutori’ 🙂 de ‘bucatar’ .

  Vio, ma gindesc la un anumit comment semnat ‘ioana’. Dintr-o alta perspectiva ma gindesc la cele scrise acolo de ‘ioana’.
  Nu ma intreb unde am intrat ci ma bucur ca nu ne aflam acolo:).

  Se poarta pariurile (nu am priceput episodul cu autodenuntul gabi birta ?? ma depaseste; spuneai, Crise, despre un alt gabi birta cu un IP al altui user, intr-o colectie scabroasa de spam-ri; astept si alte autodenunturi 🙂 🙂 ).
  In calitate de mimoza (by the way, eu nu am descoperit inca sensul peiorativ al termenului si nici nu cred ca apelativul a fost folosit initial, in vreun astfel de sens dar a fost adoptat de ‘voci’ grobiene 🙂 necunoscindu-l) careia se adreseaza geo, pot spune ca si eu la rindul meu, am pariat ca geo ‘va reactiona’ (???) – pt ca asa ne ‘ameninta’, nu ? Nefericita dar premeditata exprimare are geo. Sunt totusi mirata; cu toate ca, demult am pariat ca va veni momentul cind, in schimbul amabilitatii mele (excesiva, pare-se), geo va sti si el, sa-mi ‘raspunda’ la politetea si respectul cu care m-am purtat. Nu a inteles ca nu i s-au cuvenit; deloc; nici nu le merita, constat vreme incoace. Am facut-o pt mine in principal (sunt un om generos si politicos, pe raspunderea mea 🙂 , pina la momentul in care sunt incalcate principiile – stiti ce-s alea 🙂 ? ), apoi pt anda. Oamenii is repede ‘furati de peisaj’ 🙂 si recurg la feed back … ‘pozitiv’ (da, in sens peiorativ 🙂 ).
  Se rastalmacesc mesaje din arhive, se BIRFESTE pe seama cailor-putere si a culorii sosetelor, se scriu mesaje cu nick-le noastre (unele sunt dintre cele mai scabroase 🙂 🙂 ), suntem testati daca ne aflam online sau nu … etc 🙂 🙂 🙂 . BIRFA, BIRFA, BIRFA SI SCANDAL. In timp ce noi continuam sa ignoram – pe cit posibil, in virtutea … respectului de sine exclusiv.
  Stiu ca ignorarea ucide dar nici chiar asa 🙂 🙂 . Ce s-ar intimpla daca am scoate la iveala, adevarul nostru… .

  Suntem ceea ce suntem nu ceea ce pretindem ca suntem:D. Doar unii ne bucuram de beneficiile de a fi ceea ce dorim sa fim.

  DIn clasa a 3-a, am invatat cum se intocmeste o scrisoare. De la scrisorile de alta data 🙂 (ou sont le neiges d’antan 🙂 ), exista si pe net aceleasi reguli pe care eu le aplic, instinctiv. Chestie de stil… 🙂 .
  Un link din categoria ‘vorbim cum scriem dar scriem cum vorbim ?’ 🙂 .
  http://www.123urban.ro/def/a%20pune%20botul

  Cam atit despre diversitatea caracterului uman. A fost amuzant. Devine insa foarte plictisitor. Pt mine. Pt altii – e un mod de viata.
  Si astfel am incheiat acest capitol, definitiv.
  Ma bucur de partea buna a oamenilor si nu caut sa ma ‘minunez’ de cei carora le lipseste cu desavirsire 🙂 .

  Mai tare ma intereseaza destinatia noastra in aceasta criza nationala, mondiala sau cum o fi ea. Privatii cu bugetarii, bugetarii intre ei, tinichigii si filozofii, posesori de carte sau doar de gagal, suntem ‘purtati’ de ura semanata de clasa politica care (da, cacofonie) geme de opulenta si atitudine sfidatoare crasa, incultura dar o foarte buna stiinta in ale coruptiei. Dpv al meu, viitorul se arata sumbru, prezentul e deja si supravietuiesc doar cei puternici.

  Ce ar fi daca nu ar exista rock’n’ roll 🙂 ? Sa cautam 🙂 .

 19. luna
  May 9, 2010 at 8:19 pm

 20. balika
  May 9, 2010 at 8:24 pm

  Buna seara! La noi cam de o ora a inceput ploaia. A fost o zi cu soare care ne-a tras cu mandra la targul de flori. 🙂 Nu ma pasioneaza plantele (in afara de laleaua alba 😛 )dar a fost frumos. Am si cumparat cateva pentru parinti in ambele directii 😀 , pt noi un Chamaedorea Elegans. O seara placuta si ne vedem pe chat.

 21. balika
  May 9, 2010 at 8:46 pm

  oops, cat timp mai raspundem tampeniilor de dincolo? 😀 😀 Daca cuiva asta e o satisfactie, sa posteze sub alt nume si ca i se si raspunde, asta e. Sa fie sanatoasa. Foarte tareeeeee 😀 😀 Oare chiar a crezut cineva ca a postat Gabi Birta cel Real? Sa fim seriosi… 😛

 22. cris
  May 9, 2010 at 9:04 pm

  Buna seara. Meyy, la mine ploua !!! Eu va zic ca ploua ! Sa ma credetzi ca ploua rau :P:D

 23. luna
  May 9, 2010 at 9:15 pm

  Cris, balika 🙂 🙂
  Ce ceatza deasa, vai ce ceatza deasa.

 24. vio
  May 9, 2010 at 10:06 pm

  Cris,aici nu ploua ,chiar deloc nu ploua ,nici ceata nu e 😛 ,e bine si frumos ,nu bate nici vantul ,deci e bine 😀

 25. cris
  May 9, 2010 at 11:40 pm

  Meyyy, ploua, trust me! 😛

 26. vio
  May 9, 2010 at 11:46 pm

  Intelesesem 😉 dar am zis “sa ma fac ca ploua ” :)))))))))))))))))))
  Stiu,doar suntem destul de aproape…ploua si e si ceata 😛
  Voi vedeti ceva 😛 ?

 27. luna
  May 10, 2010 at 12:48 am

  Noapte buna. O saptamina buna sa aveti, sa reusiti tot ce va propuneti!
  Eu am o saptamina – ‘maraton’. Bine ca nu-s singura:D.

 28. cris
  May 10, 2010 at 12:56 am

  Vio, eu vad doar o saptamana in care am mult de lucru, facturi de platit, copil, casa, etc, E suficient, zic eu.
  In rest… ploua
  Va urez sa avetzi o saptamana spornica, in ciuda guvernantzilor 😦

 29. luna
  May 10, 2010 at 12:57 am

  Aaa, si o piesa tematica. Urechea muzicala a mea a inceput sa ‘desparta’ instrumentele si sa le asculte pe rind :P. Oare de ce 🙂 ?

 30. luna
  May 10, 2010 at 1:02 am

  Cris, eu multam de urarea in ciuda guvernantilor, poate ajuta :p .

 31. balika
  May 10, 2010 at 1:06 am

  Noapte buna si o saptamana cu realizari. Iar guvernantii…. mai bine nu zic nimic 😛 😀

 32. vio
  May 10, 2010 at 1:13 am

  cris :
  Vio, eu vad doar o saptamana in care am mult de lucru, facturi de platit, copil, casa, etc, E suficient, zic eu.
  In rest… ploua
  Va urez sa avetzi o saptamana spornica, in ciuda guvernantzilor

  Normal,cine are familie,are prioritati,Cris ,cine are macar un copil e cu atat mai mult motivat …

 33. vio
  May 10, 2010 at 1:18 am

  luna :
  Aaa, si o piesa tematica. Urechea muzicala a mea a inceput sa ‘desparta’ instrumentele si sa le asculte pe rind .

  Luna,poate fiindca ti-ai dezvoltat “acel “simt? 🙂

  Si eu va doresc o saptamana buna,cu mult spor,normal,in bani,dar si in satisfactii profesionale 🙂 🙂 🙂
  Noapte buna 🙂

 34. balika
  May 10, 2010 at 1:30 am

  Un exemplu bun pentru NICIODATA nu e prea tarziu 😛 🙂 🙂 🙂
  si chiar noapte buna 😀 o sa fiu iarasi pinguin la birou 😀

 35. vio
  May 10, 2010 at 1:43 am

  Balika ,multumesc !!!!! 🙂 🙂 🙂 Astia,DA,OAMENI CARE STIU SA APRECIEZE OMUL!!!
  Mi-au dat lacrimile urmarind cat de frumos canta doamna,si cat de frumos reactioneaza juriul si publicul!!!
  Ufffff,mai sunt totusi OAMENI in lumea asta? Se vede ca DA!!!

 36. vio
  May 10, 2010 at 1:47 am

  Si fiindca finalul clipului pus de tine ,Balika,avea melodia asta,imi face foarte mare placere sa o ascult cu voi 🙂

 37. vio
  May 10, 2010 at 7:40 am

  Buna dimineata :):D 🙂

 38. luna
  May 10, 2010 at 4:59 pm

  🙂 🙂
  Heii penguin boy 🙂 , clipul pus de tine il iau drept o ofensa personala si o replica jignitoare 🙂 si demoralizanta si deloc la indigo, la clipul recomandat de mine, ieri dimineata 🙂 .

  Woow, emotionant, mi-a placut Janey:) . Dincolo de show, am savurat un moment de… normalitate. Oameni normali care traiesc normal si se bucura normal de normalitatea semenilor lor indiferent de virsta, ocupatie, sex sau nationalitate 🙂 .

  Eu am inceput brusc si eficient saptamina. Oare de ce sunt oamenii mai eficienti, pe ultima suta de m, in al 24-lea ceas sau in al 9-lea cer 🙂 ? Pe verificatelea 🙂 .

 39. luna
  May 10, 2010 at 5:09 pm

  Scuze: va salut si o dupa amiaza si seara faina, sa aveti !!! Muahhh.
  Daca, vreodata, imi voi face un blog, asa se va numi 😛 . Am patentat titlul, gata 😛 . Si pot justifica prin nultiple argumente si interdisciplinar, alegerea 🙂 .

 40. vio
  May 10, 2010 at 6:02 pm

  O voce superba …

 41. haubaules
  May 10, 2010 at 8:26 pm

  ela ppl,
  traiesc deci iecsist 😀
  am deboutat la muncile de curte 😀
  in rest aseara pan pe la 2 am vizualisat cum flacarea volcano ala cu nume imposible Efj..haubau. Ie nervos!!!

 42. cris
  May 10, 2010 at 10:08 pm

  Seara buna, si io , aproape gata, ma mai freaca telefoanele la capatzana inca, ca domani ie zi grea de tot.
  Lasa meyy volcanu’ ca ne haleste marinaru’ 😦

 43. cris
  May 10, 2010 at 10:09 pm

  Pare mai periculos ca vulcanu

 44. floricel21
  May 11, 2010 at 2:28 am

  e prea frumos sa nu-l pun si aici.sigur o sa va placa 😀
  http://www.220.ro/funny/Zambetul-De-Luni-Dimineata-La-Birou/XasBZgWs0z/

 45. floricel21
  May 11, 2010 at 2:39 am
  • floricel21
   May 11, 2010 at 2:42 am

   asta nu era pt aici dar oricum e haios 😀

 46. May 11, 2010 at 12:10 pm

  ela ppl, deci merci vio pt mesaj da nu ierea vorba de asha ceva ca ve ziceam pi directe daque… 😀
  cazui la datorie cu jugulara marita. fu teatru pentru golan pe printzipu bate shaua sa priceapa..
  so back in bisniss, scarbici

 47. vio
  May 11, 2010 at 2:25 pm

  Crise,buna ideea cu teatrul ;),poate merge atinsa vreo coarda mai sensibila 😀 :iubirea de mama,iubirea de …bani 😛 iubirea de popor… 🙂 😉 😛

 48. luna
  May 11, 2010 at 5:11 pm

  Stiu ca e cunoscut bancul asta. Dar mie nu-mi vine a ride, deloc.

  Un evreu se duce la rabin si ii povesteste ca traieste prost, ca are o casa mica, si ca e spatiu prea mic pentru toata familia, pentru copii, pentru el. Si ii cere un sfat, sperand ca intelepciunea rabinului il va face sa traiasca mai bine. Rabinul ii spune sa bage timp de o saptamana, in casa, capra. Evreul merge acasa, increzator in sfatul primit. Dupa o saptamana se intoarce. Rabi: “Ei, cum e?”. Evreul: “Rabi, e mai rau, e si mai aglomerat”. Rabinul ii spune atunci sa bage in casa, pentru o saptamana si vaca. Evreul merge acasa, cu incredere ca sfatul rabinului il va ajuta. Dupa o saptamana se intoarce: Rabi: “Ei, cum e?. Evreul: “Rabi, e si mai rau decat pana acum. Capra si vaca ocupa aproape tot spatiul, iar copiii nu mai au loc sa se joace. E greu. Ce sa fac?”. Rabinul ii cere sa bage, peste toti si oile. Evident, dupa o saptamana, evreul se intoarce abatut. “E foarte rau, Rabi, nu stiu ce sa mai fac. Deja nu mai avem loc nici sa ne miscam. Abia ne descurcam.” Atunci, rabinul ii spune ca solutia este sa dea afara animalele. Si capra, si vaca, si oile. Evident, evreul realizeaza ca avea de la inceput spatiu suficient. Si e fericit, multumind din suflet rabinului pentru sfatul cel bun care l-a ajutat sa rezolve problema.

 49. May 11, 2010 at 5:30 pm

  Poezioala desple sex
  (constatale)

  Facui fala sa vleau o constatale
  La gladiniţa ieli, când am picat,
  (Cu toate ca-s de-un an în glupa male)
  Sa stiti ca nu glumesc, pe omoplat ;

  Ne-a esplicat doamna educatoale
  Amanunţit, chial ne-a si desenat,
  Cum am ajuns sa ezigstam sub soale,
  Cum fiecale a fost plocleat,

  Elam ochi si ulechi de culios
  Sa aflu cum pe lume am venit,
  Si chipes si isteţ! (da’ si flumos)…
  Da’ nu te mint, mai mult m-a plictisit!?

  C-al fi o balza, cale-n noptiţica,
  Ne-aduţe-n pliscu’ ei, împachetaţi,
  Când scapa si mamica de bultica
  Facuta de la oua si câlnaţi,

  Cum zboala balza asta-nţet, agale,
  Vleo noua luni, sa iasa luclu bun
  Si cum agiungem în patuţ si-n ţoale
  Pe cosul casei, ca si Mos Claciun….

  Sa vezi mai flate, ţe educatoale (!)
  Fala misto, chial m-a lasat pelplex,
  La vâlsta ei, (ţe pept si ţe piţioale !)
  Sa nu stie nimica desple sex !?

 50. May 11, 2010 at 5:30 pm

  CEL MAI SUMBRU BANC….
  Completari la Legea pensiilor….
  A) Hotãrârea de Guvern nr. 13/2010:
  Datoritã cresterii alarmante a numãrului de pensionari în raport cu populatia activã, precum si insuficientei fondurilor pentru majorarea pensiilor, Guvernul României hotãrãste:
  Art. 1.- Începând cu data de 01.04.2010 pensionarii vor avea voie sã treacã strada pe culoarea rosie a semaforului.
  Art. 2.- Dacã în termen de sase luni nu se obtin rezultatele scontate, începând cu data de 01.09.2010 trecerea pe culoarea rosie devine obligatorie pentru ei.

 51. cris
  May 11, 2010 at 5:55 pm

  😀 😀 😀 buna asta.
  Buna all

 52. vio
  May 11, 2010 at 9:12 pm

  Buna 😀 😀 😀
  Sumbru,da…imi da sentimentul de deja-vu…

 53. May 11, 2010 at 10:53 pm

  asha dupe legile ashtia facute pe porno consultari shi desbateri…

 54. vio
  May 12, 2010 at 1:03 am

 55. vio
  May 12, 2010 at 1:05 am

 56. vio
  May 12, 2010 at 8:34 am

  Buna dimineata 🙂

 57. vio
  May 12, 2010 at 11:46 am

  Am primit un mesaj care mi-a mers la inima si mi-a creat motivul sa “stau putin de vorba cu mine”…Il pun si aici,poate vor vrea si altii sa mai “vorbeasca” cu ei insisi…

  Rhythm of my heart
  2010-05-12

  Aveam 9-10 ani si cred ca incepeam sa descopar lumea, cu tot ce presupune ea: oameni, imagini, sunete, senzatii, emotii. Tarziu am aflat ca manifestarea ar trebui sa le insoteasca, dar atunci, ca si pe parcusul multor ani, m-am rezumat in a observa si a ma chinui sa corelez ceea ce vedeam cu tot ce simteam.

  Atunci, in copilaria mea indepartata, aveam melodii care ma tintuiau in loc de cum le auzeam primele acorduri, de parca ceva sau cineva ma forta sa imi aduc aminte.

  Unul dintre aceste cantece fascinante este Rhythm of my heart, Rod Stewart. Nu stiam cine canta, insa butonam telecomanda in speranta ca voi da peste videoclipul meu preferat.

  Sunetul elicopterului, fetita care aseza masa, sunetul cimpoiului si vestitele versuri ‘when the ocean meets the sky I’ll be sailing’. Ma intristam ori de cate ori fetita juca sotron in fata casei pentru ca stiam ca taxiul se apropie, la fel ca si finalul videoclipului.

  Nu stiam si nu intelegeam mare lucru. Aveam numai 9 ani. Anii au trecut si alte melodii au creat alte povesti, insa acum, dupa atatia ani, pot spune ca ritmul inimii mele bate la fel.

  Zilele trecute vecinii mei de la 5 ascultau ‘Have I told you lately that I love you?’. Am cautat pe youtube melodia si pe parcurs am inceput sa imi aduc aminte si de videoclipul copilariei mele. L-am redescoperit. La fel. De parca ieri il ascultam fara sa pot traduce versurile, de parca ieri aveam 9 ani.

  ‘Oh, the rhythm of my heart is beating like a drum
  With the words I love you rolling off my tongue
  No never will I roam for I know my place is home
  When the ocean meets the sky I’ll be sailing’.

  Totul se leaga. Tot ce am iubit odata ramane undeva in noi pentru a-l redescoperi atunci cand avem nevoie de ajutor sau atunci cand uitam cine si cum suntem cu adevarat. Daca toti ne-am asculta ritmul inimii poate ca ar fi altfel. Sau poate ca eu ar trebui sa dau sonorul mai incet.

  E de necrezut cate s-au intamplat de la aceasta melodie. Cu toate astea, nu am uitat-o, nici pe ea, nici pe ele.

  Nu am uitat ziua de joi, atunci cand am deschis usa casei mele si mi-am vazut parintii abatuti asa cum nu imi doresc sa ii mai vad vreodata. (aveam 11 ani)

  Nu am uitat serile de iarna in care scriam intr-o agenda primul meu roman pe care nu l-am terminat niciodata. (eram in gimnaziu)

  Nu am uitat clipa in care o lacrima rostogolita de dedesubtul unor ochelari de soare mari, negri m-au facut sa realizez ca ceea ce vedem nu este intotdeauna ceea ce pare. (eram cu o persoana ce pare puternica, dar pe care viata nu a rasplatit-o asa cum ar fi meritat. Chiar si cei puternici sufera)

  Nu am uitat momentul in care un tort imens a adus cu el un loc gol intr-o sala de petrecere. (aveam 22 de ani)

  Nu am uitat ca visam prea mult si credeam cu adevarat in visurile mele. (aveam 10-22 de ani)

  Nu am uitat clipa in care am realizat ca lucruri dramatice se pot intampla celor mai buni oameni. (atunci cand m-am reintalnit cu una dintre acele persoane ce iti marcheaza viata, desi nu o mai vezi ani buni dupa aceea)

  Nu am uitat momentul in care o vorba inconstienta a ranit pana la lacrimi. (mama spune ca m-a iertat, eu inca nu m-am iertat)

  Nu am uitat ca o iubire nu se plateste cu o alta. (22 de ani)

  Nu am uitat ca oamenii nu se opresc in loc pentru durerea ta, ba chiar de multe ori te si blameaza pentru ea. (de citit ‘prietenii’)

  Nu am uitat ca am reusit sa trec peste tot si sa fiu astazi in exterior asa cum am fost de fapt mereu in lumea mea interioara. (cu toate astea, stiu ca cea la cea mai mica neatentie zidul se poate ridica din nou)

  Nu am uitat sa privesc bucuria marunta a celor pentru care visurile sunt notiuni prea abstracte pentru a indrazni sa creada in ele. (faceti fapte bune, o sa intelegeti ce va spun. Da, au oarecum o doza de egoism, insa, oare, credeti ca asta mai conteaza?)

  Nu am uitat mainile mamei mele care ma cuprindeau in cel mai frumos dans al copilariei mele. (no comment)

  Nu am uitat ca intre timp am inceput sa uit sa cred si sa capitulez cel putin din vorbe. (nu ma tine insa prea mult)

  Nu am uitat ca, in ciuda a tot ce s-a intamplat si se va intampla, eu voi ramane intotdeauna la fel. (sper!)

  P.S: Stiu ca sunt oameni care cred ca sentimentele astea sunt intime si nu ar trebui impartasite. Ca ati putea crede ca sunt tot timpul trista sau depresiva. Nu e asa. Scriu pentru ca vad ce altii nu pot sau nu pot exprima in cuvinte.

  Care au fost cantecele care ti-au marcat viata, cele care, desi nu le asculti cu anii, atunci cand le regasesti reinvie toate acele amintiri pe care le credeai demult uitate?

 58. cris
  May 12, 2010 at 11:04 pm

  Seara buna. Ma doare capul de imi plezneste, crez ca shi de nervi. Vezuratzi amaratzii aia de pensionari cum fura ciomagitzi la poarta lui voda?. Meyy, io am parintzi shi socri pensionari, imi imaginez ca au dat in mama 😦
  Bine ca i-au dat foc la moaca macar, la Galatzi.
  Ce-o mai urma, Doamne???

 59. May 13, 2010 at 12:00 am

  mey cuscro nush dan cinstea lu balique, sa aive un an bun shi sa se multiplice ca mai avem nevoie de unii ca iel 😀

 60. vio
  May 13, 2010 at 12:00 am

  Balika,LA MULTI ANI!!!!!!!
  SA AI FERICIRE,NOROC,SPOR IN TOT CE FACI,SA FII IUBIT OCROTIT DE TOT CE E RAU SI SA TRAIESTI ASA CUM ITI DORESTI TU!!!

 61. cris
  May 13, 2010 at 12:04 am

  BALIKA, LA MULTI ANI, SANATOSI, FERICITI SI CU NOROC (ca aia de pe Titanic erau in marea lor majoritate sanatosi). SA TE BUCURI DE FAMILIE SI DE UN MICUTZ BALIKA 😀
  LA MULTI ANI !!!!!

 62. May 13, 2010 at 12:10 am

  shi again! sa ne traieshti, sa ai paret de tot ceea ce vrei sa faci 😀

 63. luna
  May 13, 2010 at 12:15 am

  LA MULTI, ANI, BALIKA!!!!!!!!!!!!!!!!! Multa sanatate iti doresc, toate visele sa ti se implineasca alaturi de familia si prietenii dragi si sa stii in fiecare zi a vietii tale, sa celebrezi Viata asa cum acum o faci:) .
  Si long live rock’n’ roll 🙂 \m/.

 64. balika
  May 13, 2010 at 12:21 am

  Multumesc MULT pentru urari. 🙂 CHEERS! Sa fim cu totii sanatosi, restul vine de la sine. 🙂 so, Rock And Roll 🙂

 65. vio
  May 13, 2010 at 12:31 am

  BALIKA ,de data asta doar cuvintele 🙂 🙂 🙂

 66. luna
  May 13, 2010 at 12:52 am

  Balika, toate lucrurile bune sa ti se intimple, alaturi de cei dragi 😛 .

 67. luna
  May 13, 2010 at 12:56 am

  Nu pot sa nu pun inca o data piesa de mai jos pt ca tare imi place (dar tot la Judas Priest imi sade gindul :p ).

 68. luna
  May 13, 2010 at 9:21 am

  Buna dimineata!
  Deoarece azi e sarbatoare mare in clubul nostru 😛 , cer permisiunea owner-lui de bloc, sa ma destrabalez 🙂 ? Adica sa pun cite link-ri vreau ? 🙂
  Am hotarit ca azi avem voie sa facem tot ce ne trece prin cap 🙂 .

 69. luna
  May 13, 2010 at 9:24 am

  Meii balik, sa fiti intotdeauna invingatori (mai trebea sa spun si asta 😛 ) .

 70. luna
  May 13, 2010 at 9:30 am

  Si o piesa care mie place foarte tare! Si gata deocamdata, trebe sa fug la job dar … nu voi intirzia sa apar 🙂 imediat ce acest lucru va fi posibil 🙂 .
  O zi foarte buna sa aveti!

 71. luna
  May 13, 2010 at 9:34 am

  😀 😀 😛 Ultima pt moment.
  \m/
  Merita sa luptam a trecem dincolo de criza asta 🙂 ?

 72. vio
  May 13, 2010 at 12:53 pm

  Balika ,iti urez si eu LA MULTI ANI,SANATATE dar si NOROC,MULTA INTELEGERE IN FAMILIE si …de ce nu…UN MIC BALIK sau O MICA ERIKA 🙂

 73. vio
  May 13, 2010 at 12:55 pm

  …din nou,vroiam sa spun 😀 😀 😀 (urez si eu din nou).

 74. nora
  May 13, 2010 at 1:16 pm

  Buna ziua 🙂
  Acum am ajuns acasa,va povestesc eu peripetii din voiaj 😀 😛 .
  Vad ca sarbatoriti 🙂 😀
  Ma alatur si eu urarilor de LA MULTI ANI,MULTA SANATATE,MULT NOROC;SA-TI IMPLINESTI VISELE,SA TI SE INTAMPLE TOT CEEA CE-TI DORESTI,BALIKA 🙂 🙂 🙂 !!!
  Merge si una lenta,nu? 🙂 😀

 75. vio
 76. vio
 77. balika
  May 13, 2010 at 2:21 pm

  VA MULTUMESC PENTRU URARI 🙂 wow, ce invazie de rock and roll 🙂 cred ca o s-o pun pagina de start 😀 NORA, m-ai dat gata cu piesa aia 🙂 Nu stiu de unde imi cunosti gusturile, dar e una dintre piesele mele preferate. 🙂 🙂 I`m just a singer with a sooooong…lalala 😀 Ne vedem diseara (SPER 😀 😀 ) daca nu, dau eu un semn prin cineva 😛 sa aveti o zi minunata 🙂 \m/

 78. luna
  May 13, 2010 at 4:09 pm

  Buna dupa amiaza noastra 🙂 .
  Wow, Nora, m-ai cistigat in totalitate, cu gusturile muzicale 😛 . Esti de-a noastra, indubitabil si din acest moment – decretez eu 🙂 . Daca ai fost plecata din tara, iti povestim noi, pe scurt, cum a aparut bancnota de 0 lei:D.
  Da, e sarbatoare la noi azi 😛 . Daca aniversarea lui balika ne bucura atit, ma intreb cum va fi de ziua unui pui mic de balik+erik 😛 \m/\m/.

 79. vio
  May 13, 2010 at 5:20 pm

  Nora,bine te-ai intors la noi si acasa 😀 ,adica…acasa si abia dup-aia la noi 😀 😛
  Poze,vrem poze 😀 ; bine,nu neaparat diseara ,cand poti tu 🙂

 80. Raluca
  May 13, 2010 at 7:18 pm

  La multi ani Balika 🙂

 81. luna
  May 13, 2010 at 7:19 pm

  Si buna seara 🙂 .
  A trecut jumatate din saptamina mea lucratoare, care are 8 zile, de data aceasta 😛 . Oricum salariul vine in bancnote din alea noi 😦 .
  A trecut si jumate din joi, cred ca a inceput si partea cea mai faina a zilei de azi – distractia, nu 🙂 ?
  Dupa ce maninc, ma gindesc sa mai profit de dreptul pe care mi l-am asumat azi 🙂 – de a umple postul cu muzica 😀 . Noraaaaaa, are you there? Help me, please 🙂 .

 82. vio
  May 13, 2010 at 8:14 pm

  Poate ca Nora se odihneste,dar incerc eu sa “te sustin” 😀 🙂

 83. vio
  May 13, 2010 at 8:38 pm

  La noi ploua pentru a doua oara azi…
  Azi am citit si-am scris toata ziua…Mi-e un somn de zile mari 😀 .
  Cred c-am sa ma culc devreme 😛 ,pentru prima data in ultimii “N” ani 😀 .

 84. cris
  May 13, 2010 at 9:44 pm

  Vio, esti norocoasa, la mine nu a plouat, as vrea sa ploua, ca iar ma doare capul, si sigur este din cauza presiunii atmosferice. Doar fulgera catre Targoviste :))
  Bine ai venit Nora, asteptam pozele 🙂

 85. May 13, 2010 at 9:55 pm

  PE CINE AI LUA ?
  Conduci automobilul tau Sport, de 2 locuri, intr-o noapte cu o furtuna teribila.
  Treci pe langa o statie de autobuz, unde se afla 3persoane asteptand:
  1. O batrana bolnava pe moarte
  2. Un vechi prieten, care, odata, ti-a salvat viata
  3. Femeia visurilor tale, sau barbatul ideal.
  Pe cine ai lua in automobilul tau, tinand cont ca nu ai decat un singur loc, doar pentru un pasager ???
  Gandeste-te foarte bine la raspunsul tau, inainte de a citi mai departe.
  Aceasta este o dilema etica si morala, care se foloseste in interviurile pentru angajare la serviciu.
  Ai putea lua batrana , pentru ca este pe moarte si trebuie salvata prima.
  Ai putea lua prietenul care ti-a salvat viata si esti obligat fata de el.
  Neindoielnic, e posibil ca niciodata sa nu mai reintalnesti femeia visurilor tale sau barbatul ideal.
  Un candidat, intr-un interviu ca acesta, a fost angajat dintre 200 de concurenti, pentru magnificul sau raspuns. Vrei sa stii raspunsul lui ?

  El a raspuns simplu :
  “As da cheile masinii prietenului meu si i-as cere sa duca batrana la spital; in timpul acesta, eu as ramane sa astept autobuzul, impreuna cu femeia visurilor mele”.

  Ti-a placut istorioara ? Pai, asa este si viata, pentru asta trebuie sa ai mereu prezenta acea fraza banala:
  O PROBLEMA PUSA CORECT, ESTE PRACTIC REZOLVATA.

  M O R A L A
  Sa dam mai multa atentie la ceea ce spunem si facem ! 😀 kind of deja-vu??

 86. cris
  May 13, 2010 at 10:01 pm

  In alt registru :)) :

  Boc propune ca semn de recunostinta sa se tipareasca un timbru cu Basescu. Se duce Basescu, deghizat, la un oficiu postal, sa vada cum se vinde timbrul.
  – Nu se vinde, spune functionarul.
  – De ce?
  – Nu se lipeste.
  Cere Basescu un timbru, scuipa pe lipici, il pune pe un plic si-i arata functionarului:
  – De ce spui ca nu se lipeste? Uite, se lipeste!
  – Da, spune functionarul, dar toti scuipa pe partea ailalta.

  😀 😀 😀 😀

 87. luna
  May 13, 2010 at 11:11 pm

  Back si eu.
  Mi-au placut si muzicile si pildele si bancurile. Raluca, umbra rara, hau du iu du 😛 .
  Nu stiu la ce va imbie ploaia asta si unde ati disparut dar cred ca nu trebuie sa insist sa aflu:D.
  Amenintarile de cit de bine o sa traim noi si de acum incolo, nu inceteaza a se auzi din toate partile. Bleahh.

 88. vio
  May 14, 2010 at 1:37 pm

  Buna ziua 🙂

 89. vio
 90. vio
  May 14, 2010 at 2:04 pm

  Ca sa nu copiez degeaba postul,pun aici un link de pe un blog pe care il citesc cu multa placere .
  Se refera la “Noaptea Muzeelor” in Bucuresti .Stiu ca la eveniment participa muzee din toata tara,asa ca daca nu ajungeti in Bucuresti ,vizitati gratis muzeele care participa la aceasta actiune 🙂 😀 🙂 .

  http://www.cabral.ro/din-viata/noaptea-muzeelor-vi#more-5286

 91. luna
  May 14, 2010 at 5:17 pm

  Buna dimineata si eu 🙂 .
  Urmind link-ul recomandat de vio, am mers pe fir si iata ce am descoperit si pt orasul meu si pt noaptea cu pricina – hmmm mm m, ce oras frumos 🙂 . Un program pe o pagina in lucru, probabil…
  http://www.cmsngl.ro/
  Daca ajung acolo, va voi informa neintirziat 🙂 . Anul trecut, am fost. Unul printre cei 1000 de vizitatori cica:).
  We keep in touch!

 92. vio
 93. luna
  May 14, 2010 at 10:02 pm

  Deocamdata – 3 oferte pt club 🙂 . Eu zic sa merem pe rind, sa analizam ofertele. Adica sa ne intilnim, apoi mai vedem noi ce vizitam 🙂 . Hornu’ l-am vazut, ce mai urmeaza 😛 ? daca intelegeti ce vreau sa zic 🙂 .
  Week end placut sa aveti, dragii mei:)!

 94. cris
  May 14, 2010 at 10:03 pm

  Seara buna all
  Io ma gandesc sa va distrez putzin, ca doara a inceput week-end-ul

  Sună o blondă la poliţie:
  – Mi-au spart maşina, mi-au furat totul, şi volanul, şi pedalele, şi schimbătorul de viteze, totul.
  Peste 5 minute, îşi dă cu palma peste cap şi sună iar la poliţie:
  – Vă rog să mă scuzaţi,
  m-am urcat în spate!

  După ce loveşte un pieton, maşina îşi continuă drumul încă 10 metri.
  Şoferul opreşte, scoate capul pe fereastră şi ţipă:
  – Fii atent!
  Pietonul se ridică speriat şi întreabă:
  -Da’ ce mă, dai înapoi?

  Elevii trebuie să scrie o compunere cu titlul “Dacă aş fi miliardar”.
  Toată lumea scrie, numai Bulă nu.

  – Ce faci, Bulă? De ce nu scrii?
  – Îmi aştept secretara.

  Un beţiv povesteşte altui beţiv:
  – Şi, cum mă duceam liniştit spre casă, deodată simt că cineva mă calcă pe mână!

  Un cuplu se ceartă pe stradă:
  – Îţi voi demonstra că nu valorezi nimic!, îi spune soţul soţiei, făcând semn unui taximetrist şi întrebându-l:
  – Cât îmi luaţi până la aeroport?
  – Până acolo vă costă 300.000.
  – Şi cu soţia mea?
  – Tot atât.
  – Vezi? Nu valorezi nimic!

  Un tip merge pe autostrada 57 cu maşina şi ascultă radioul. La un moment dat, la radio, crainica anunţă:
  – Pe autostrada 57, un nebun merge pe contrasens.
  Tipul, foarte enervat:
  – Nu unul, sute, sute!

  Primul fiu: Tată, trebuie să îmi dai 5 milioane pentru că am lăsat-o pe una gravidă!
  Al doilea fiu:
  Tată, trebuie să îmi dai 5 milioane pentru că am lăsat-o pe una gravidă!
  Soseşte şi fiica:
  Tată, sunt gravidă!
  Tatăl: O, în sfârşit se şi încasează!

  La o staţie de benzină cu o singură pompă se opreşte un tip cu un Hummer şi începe să bage benzină. Trece o jumătate de oră, el bagă benzină… Trece o oră, trec două… În spatele lui s-a făcut coadă, toţi înjură în delir. Unu’ scoate capul pe geam şi îi strigă ăluia cu Hummerul:
  – Ascultă, bă! Măcar opreşte motorul, când bagi benzină

 95. cris
  May 14, 2010 at 10:03 pm

  Parintii vin acasa, intra in camera copilului si vad iesind de sub
  > perna un colt de revista. Curiosi, scot revista si vad cu stupoare ca
  > e pentru sado-masochisti.
  > Dupa un timp lung de gandire, tatal spune, incet:
  > – Eu zic sa nu-l batem.
  >
  > Patru concurenti la o examinare orala:
  > – Va rugam sa ne spuneti care ar fi, dupa parerea dvs., cel mai rapid lucru din lume…
  > > Primul:
  > – Eu cred ca cel mai rapid lucru din lume e gandul…
  > – Cum asa?
  > – Te gandesti la cineva si nici nu-ti dai seama cand o faci…
  > – Asta asa este.. aveti dreptate.. o sa tinem cont de parerea dvs.
  > Al doilea:
  > – Eu as zice ca clipitul e cel mai rapid…
  > – De ce anume?
  > – Nici nu-ti dai seama cand clipesti, atat de rapid e…
  > – Da… interesant… apreciem contributia dvs..
  > Al treilea:
  > – Dom’le… eu sunt de parere ca lumina este cel mai rapid lucru…
  > – Puteti explica?
  > – Da: cum apesi pe intrerupator cum se umple toata camera de lumina… adica e ceva foarte rapid… nici nu-ti dai seama
  > – Da… foarte interesant.. va multumim…
  > Al patrulea:
  > – Cum sa va spun eu… dupa parerea mea, diareea e cel mai rapid
  > lucru…
  > -! !!?????? (consternare)
  > – Pai, domnilor… aseara m-am cacat pe mine si n-am avut timp nici sa
  > gandesc, nici sa clipesc si nici sa aprind lumina…
  >
  > Radiologul zice: am 2 vesti, una buna si una rea. Pe care va zic
  > inainte?
  > – Pe cea rea.
  > – Pai aveti o tumoara imensa la plamani.
  > – Si care e cea buna?
  > – Se poate rezolva in Photoshop.
  >
  > Intr-un autobuz:
  > – Mai e cineva fara bilet acolo-n fund?
  > – Da, eu, da’ mi-l bag acuma.

 96. cris
  May 14, 2010 at 10:04 pm

  Un tip si o tipa fac dragoste. El ii spune: “Iubito, fiindca esti prima mea femeie, o sa-ti spun Eva.”
  Ea ii raspunde: “Iubitule, fiindca esti al 407-lea, o sa-ti spun Peugeot.”
  Barbatul: Nici nu stiu pentru ce porti sutienul, si asa nu prea ai sani!
  Femeia: Lasa, ca doar si tu porti chiloti…
  Un barbat la librarie: As dori cartea cu titlul “Superioritatea barbatului fata de femeie”
  Vinzatoarea: Utopie si sf-uri la etajul 1 va rog.
  Fiul: E adevarat, taticule, ca in unele parti ale Africii barbatul nu isi cunoaste sotia decat dupa casatorie?
  Tatal: La fel se intampla in toate tarile!
  Cand un tanar proaspat insurat are o figura fericita se stie de ce.
  Cand un barbat insurat de 10 ani are o figura fericita, te intrebi de ce.
  Casatoria serveste la partajarea problemelor pe care nu le-ai fi avut niciodata daca ai fi ramas singur.
  Curaj si tupeu

  Curajul inseamna sa te intorci acasa la miezul noptii, sa-ti vezi nevasta asteptandu-te cu un maturoi in mana si sa o intrebi: “Inca mai
  faci curat, sau tocmai te pregateai sa decolezi?”

  Tupeul inseamna sa te intorci acasa la miezul noptii, invaluit intr-un nor de parfum, cu urme de ruj pe haine, sa-ti vezi nevasta asteptandu-te
  cu un maturoi in mana, si sa-i spui: “Nu te enerva, tu urmezi.”

  La un cabinet medical psihiatric intra un individ

  -Domnule doctor, am inebunit, am inebunit, AM INEBUNIT!!!!!1
  -Stati domnule, linistiti-va totul va fi bine; spuneti-mi ce s-a intamplat?
  -Aseara am fost la iubita mea ….
  -Si atunci ati inebunit….???
  -Nu domnule, nu ;si ne-am iubit si ne-am sarutat si….
  -Atunci ati inebunit….?????
  -Nu domnule nu ;si a venit barba-su’si….
  -Ati inebunit….????
  -Nu nene, nu, si am sarit de la balcon
  -Si ati inebunit….???
  -Nu,nu, si ma tineam de balustrada, atarnam in jos si a venit cu ciocanul si mi-a dat peste fiecare deget
  -! Si atunci ati inebunit..?????
  -Nu ;a venit cu fierul de calcat si mi-a dat peste fiecare degetel si…
  -Atunci ati inebunit?????
  -Nu nene, nu ;si a venit cu apa fiarta si mi-a turnat in cap
  -Atunci ati inebunit ?????
  -Am inebunit cand m-am uitat in jos .
  -Si ce ati vazut????
  -ERAM LA PARTER

  Un tip ii povesteste unui prieten ce a patit cu o zi in urma:
  – Ma trezesc de dimineata si plec la serviciu. Cand ies din bloc, exact la scara, doi insi il bateau pe unul.
  – Si?
  – M-am gandit: sa ma bag, sa nu ma bag? Dar, tinand cont de faptul ca ma grabeam la serviciu, nu m-am bagat. La pranz, in fata restaurantului
  unde servesc de obicei masa, patru il bateau pe unul.
  – Si?
  – Ma grabeam spre masa, asa ca iarasi nu m-am bagat. Seara, cand ma intorceam acasa, la iesirea din metrou, opt insi il bateau pe unul.
  Acum, nemaiavand nimic de facut, m-am bagat.
  – Si?
  – Mama, ce l-am mai batut pe ala!

  Doi tipi isi ciocnesc din greseala carucioarele intr-un supermarket.
  Primul tip catre celalalt:
  – Vai, imi cer mii de scuze, ma uitam dupa nevasta-mea!
  Al doilea tip:
  – Sincer, si eu dupa a mea, chiar incep sa ma ingrijorez, ca nu inteleg pe unde o fi!?…
  Primul:
  – Pai, cum arata sotia dvs.? Poate mergem sa le cautam impreuna!
  – Pai, cum sa fie? Inalta, super craci, tatze mari, cur beton, fatza de bagaboanta, buze groase, alea, alea, dar a dvs.?
  – Nu mai conteaza, hai s-o cautam pe a ta !….

  Un cetatean se trezeste dimineata si, uitandu-se in gradina propriei case, observa o gorila in stejarul personal. Intrigat suna la Asociatia
  Coboratorilor de Gorile din Copaci care il asigura ca vor trimite un om care ii va rezolva problema. Acesta soseste rapid, fiind dotat cu o bata
  de baseball, o pusca, o pereche de catuse si un caine Chihuaua.
  Cetateanul nostru, uimit il intreaba ce are de gand sa faca. Omul raspunde:
  – Eu voi urca in copac, lovesc gorila, ea cade,cihuaua o musca de testicole, gorila isi va apropria mainile intr-un gest disperat de aparare, iar dumneata ii vei pune catusele.
  – Bine, bine, zice cetateanul, dar pusca la ce foloseste?
  In cazul in care cad eu primul din copac, impusti chihuaua.

  Suna un client la Hotline la Microsoft:
  -Am instalat versiunea beta de Windows XP si de atunci nu mai functioneaza Office 2000!
  -Si noi am avut aceeasi problema…
  -Si ce ati facut?
  -Am mai instalat o data Windows XP!
  Dupa o ora suna din nou clientul:
  -Acum nu mai functioneaza nimic!!!!
  -Nici la noi….

  Un ziarist face o vizita la o stana, unde ciobanul e tocmai cu oile la pascut.
  – Ce faci, bace?
  – Uite, aice cu turma…
  – Pot sa vorbesc cu cainele tau?
  – Cainele nu vorbeste ! Ziaristul se apleaca la caine:
  – Ce mai faci, Azor?
  – Multzam, fain. (ciobanul ramane cu gura cascata)
  – Ciobanul te ingrijeste bine?
  – Nu ma plang. Imi da mancare buna, nu ma bate si din cand in cand ne mai si jucam.
  Ciobanul sta stupefiat.
  – Bace! Pot sa vorbesc cu magarul tau?
  – Magarul nu vorbeste… Ziaristul se apropie de magar:
  – Ce mai faci, magare?
  – Nu ma plang. (ciobanul intra in stare de soc)
  – Ciobanul se comporta bine cu tine?
  – Da. Imi da fan, abrac, iar daca e vreme rea, ma baga in
  sura…Ciobanul cade pe spate.
  – Bace! Pot sa vorbesc cu oaia ta?
  – Apai, bagaboanta aia minte de ingheatza apele!

 97. cris
  May 14, 2010 at 10:06 pm

  A inceput in sfarsit sezonul de gratare si este prin urmare important sa ne aducem aminte cateva
  puncte cu privire la regulile gatitului, pentru ca acesta este singurul gatit, pe care il intreprind barbatii adevarati,
  deoarece de asta este legat intotdeauna o anumita doza de pericol.
  Cand un barbat se declara pregatit sa preia prepararea gratarului, se declanseaza urmatoarea serie de evenimente:

  1) femeia cumpara mancarea

  2) femeia face salata, pregateste legumele si desertul

  3) femeia pregateste carnea pentru gratar, o aseaza pe o tava, impreuna cu toate celelalte
  ustensile necesare si o duce afara, unde barbatul sta deja asezat cu o bere in mana in fata gratarului

  Si aici vine punctul cel mai important al intregii desfasurari:

  4) BARBATUL ASEAZA CARNEA PE GRATAR!

  5) apoi mai multe activitati de rutina, femeia aduce farfuriile si tacamurile afara

  6) femeia informeaza barbatul, ca carnea mai are putin si se arde

  7) ELl ii multumeste pentru aceasta informatie importanta si mai comanda totodata inca
  o bere la ea, in timp ce EL se ocupa de situatia de urgenta

  Si apoi inca un punct foarte important!

  8) BARBATUL IA CARNEA DE PE GRATAR SI O DA FEMEII!

  9) apoi urmeaza din nou rutina. Femeia aranjeaza farfuriile, salata, painea, tacamurile,
  servetelele si sosurile si aduce totul afara pe masa.

  10) Dupa masa femeia elibereaza masa, o curata, spala vasele

  Si din nou, foarte important!!!:

  11) TOTI IL LAUDA PE BARBAT PENTRU CALITATILE LUI IN ARTA GATITULUI SI II
  MULTUMESC PENTRU MANCAREA SUPER BUNA!

  12) Barbatul o intreaba pe femeie cum i-a placut faptul ca nu a fost nevoita sa gateasca si cand observa
  ca ea e cam botoasa, ajunge la concluzia, ca pe femei nu le poti satisface oricum niciodata.

 98. cris
  May 14, 2010 at 10:21 pm

  Kit de sfaturi practice despre cum să ieşi viu dintr-un spital romanesc

  A dat boala în tine şi te-a mîncat undeva să te duci la spital, în loc să iei un pumn de antibiotice ori să-ţi storci singur coşul de pe fund? Ei bine, moşule, s-ar putea s-o mierleşti. Ca să scapi viu dintr-un spital românesc, care, culmea, se poate chema, cinic, Filantropia, şi nu, onest, IML, îţi trebuie nu doar noroc de jucător rusnac de ruletă, ci şi un pic de şcoală a vieţii. Aşa că ia aici şi citeşte, cît încă mai vezi cu ochiul liber, cîteva sfaturi practice culese de pe patul de suferinţă!

  Şpaga

  Tehnica înfiptului la buzunarul de la halat e primul lucru care îţi asigură supravieţuirea.

  E o mişcare pe care trebuie s-o exersezi dinainte, dacă vrei să-ţi iasă din prima şi să nu bagi banii pe lîngă. “Palmat” se cheamă tehnica şi e împrumutată din practicile hoţilor de portofele, care lucrează fin, fără să atingă haina în buzunarul căreia îşi strecoară mîna. Diferenţa e că ei scot, pe cînd tu bagi. Decisivă e aici mişcarea de învăluire, felul discret în care te apropii de obiectiv, îl ţinteşti cu coada ochiului, palmezi suma cu degetul mare şi profiţi de cele cîteva secunde în care victima îţi indică buzunarul corect printr-o uşoară mlădiere a coapsei. Introduci, apoi retragi mîna discret. Atenţie: nu te uita niciodată fix la buzunar. E semn de proastă creştere şi poate genera suspiciuni.

  Cearşafurile

  Singura chestie care lipseşte de pe un cearşaf de spital românesc e “Ghiţă was here” scris cu carioca. În rest, găseşti de toate: sînge închegat (care nici măcar nu e al tău), pete zgrunţuroase de apret turnat cu căldarea în cazanul în care s-au fiert albiturile şi care te zgîrie la cur, pete de ketchup nu, că nu se dă ketchup în spital, muci şi – de ce nu? – ulei de motor de la un fost mecanic auto decedat, internat înaintea ta. A doua chestie nasoală e că cearşaful de spital e conceput, de regulă, pentru bolnavi pigmei, aşa că, oricît te-ai strădui, n-o să reuşeşti în veci să ai cearşaf şi sub cap, şi sub cur, şi sub picioare. Alege să ai sub picioare, nu de alta, dar dacă stai fără ciorapi rişti să te pricopseşti cu o micoză pe viaţă de la saltea.

  WC-urile şi, mai ales, duşul

  Ideal ar fi să-ţi propui ca pe perioada internării să nu mergi la budă şi să nu te speli. Au fost cazuri de pacienţi cărora le-a ieşit. Dar ei au fost excepţii. Prin urmare, e absolut necesar să dispui de folii de unică folosinţă, pentru colac (mă rog, dacă există colac). Cu cît aveţi mai multe, cu atît mai bine, căci puteţi face oricînd afaceri cu ele printre colegii de salon. Se vor vinde ca pîinea caldă. Cu duşul e mai greu, fiindcă sînt ori încuiate, ori stricate, ori tre’ să-l ştii pe directorul spitalului sau pe ministrul Sănătăţii ca să ai acces la ele. Recomandarea noastră: faceţi duş cu şerveţelele umede.

  Asistentele & Reanimarea

  Două lucruri sînt aici esenţiale. În primul rînd, înainte de a te interna, încearcă să ai cît mai multe bancnote de 5 şi 10 lei. Asistentele sînt nişte tonomate care nu dau rest. Acum să nu te aştepţi să şi facă ceva pentru banii ăştia sau măcar să zîmbească. Nţţ, no way. Ei reprezintă un fel de taxă de protecţie; dai banu’ ca să nu te omoare cînd îţi fac o injecţie, ca să-ţi nimerească vena din prima cînd îţi iau sînge, ca să nu te sugrume cu garoul. În cazul în care ajungeţi la reanimare şi tre’ să vă umezească cineva buzele cu apă: asiguraţi-vă că asistenta căreia îi daţi taxa (aproximativ 100 ron) nu iese din tură fix cînd ieşiţi voi din operaţie. Nu pentru că arunci cu banii degeaba pe asta, care se cară, ci că aia care vine după ea, nefiind plătită, s-ar putea să te omoare prin însetare.

  Haleala

  Ideal e să primeşti de-acasă. Totuşi, dacă mănînci la oficial, cel mai indicat e să o miroşi înainte şi, eventual, să aştepţi s-o guste un coleg de salon aflat în fază terminală, deşi umblă vorba printre bolnavii cu experienţă că la “Fundeni “, “Bagdasar” sau Universitar nu e chiar atît de naşpa. În anumite cazuri însă, aceste zvonuri au fost infirmate. Oricum, nu te duci la spital că să mănînci, nu? Dacă voiai asta, alegeai un restaurant.

  Marean Menghelie

 99. cris
  May 14, 2010 at 10:28 pm

  Asta am primit pe mail acuma :

  PROGRAMUL ULTIMA SPAGA

  Motiunea de cenzura a cetateanului roman

  Articol unic: Se reduce cu 25% saracia prin reducerea 100% a guvernului actual

  Programul “Ultima Spaga” este o manifestare a cetatenilor liberi prin care isi exprima dezaprobarea fata de incompetenta, coruptia si cinismul guvernului Boc-Udrea condus de premierul Traian Basescu. Prin aceasta actiune le oferim guvernantilor ultima spaga si ii poftim sa ne paraseasca.

  AJUNGE!

  Ii invitam pe toti cetatenii liberi ai tarii acesteia ca VINERI 28 MAI 2010 ora 18.00 sa depuna o moneda de 10 bani pe trotuarul din fata cladirii Guvernului Romaniei si a Prefecturilor judetene. Haideti sa le dam ultima spaga si apoi sa ne lase in pace!

  NE-AM SATURAT:
  – sa suferim noi ca sa prospere ei;
  – sa fim intaratati unii impotriva celorlalti, cultivandu-ne ura, intr-o tara cu o religie a iubirii;
  – sa inchidem ochii la incompetenta, coruptie si dezgustul guvernului fata de propriul popor;
  – sa ne vedem parintii, bunicii si prietenii plangand in fata alimentarelor;
  – sa vedem profesori, medici, functionari publici tanjind in fata galantarelor din supermarket;
  – sa fim stropiti de limuzinele scumpe ale unor analfabeti ale caror unice calitati sunt lipsa de cultura si instructie si apropierea de banul public
  Rugam pe toti cei care impartasesc aceste credinte ale noastre sa se alature demersului nostru. Rugam mass-media, partidele politice, organizatiile civice si sindicale sa se alature demersului nostru.
  E timpul ca acest guvern sa plece impreuna cu primul sau ministru. E deja ceasul al doisprezecelea. Mamaliga nu mai trebuie sa explodeze inca o data.

 100. cris
  May 14, 2010 at 10:29 pm

  Meyy, daca se cara, ma despart shi io de 10 bani, macar sa-i fac shi io de kkt :P:D

 101. May 15, 2010 at 12:46 am

  cris :d aia cu spitalu ie dementza juvenila.
  la ministeru sanatatzii…
  prea putzini shtiu asta 😀 sa speram ca nici nu va trebui sa afle.
  crez ca prin preajma lu iunie o sa am destul zvac sa scriu un ghid dasta pentru cumparatu medicamentului 😀
  macar ca daq nu asha haios da pi bune o sa trebiasca “manual de instructziuni” sa iei dreptul de la taxele platite conshtiinchios lunar pt o raceala 😀

 102. luna
  May 15, 2010 at 12:59 am

  Citez, cris. Nu e profund, dar e atit de adevarat…

  cris :Asta am primit pe mail acuma :
  PROGRAMUL ULTIMA SPAGA
  Motiunea de cenzura a cetateanului roman
  Articol unic: Se reduce cu 25% saracia prin reducerea 100% a guvernului actual
  Programul “Ultima Spaga” este o manifestare a cetatenilor liberi prin care isi exprima dezaprobarea fata de incompetenta, coruptia si cinismul guvernului Boc-Udrea condus de premierul Traian Basescu. Prin aceasta actiune le oferim guvernantilor ultima spaga si ii poftim sa ne paraseasca.
  AJUNGE!
  Ii invitam pe toti cetatenii liberi ai tarii acesteia ca VINERI 28 MAI 2010 ora 18.00 sa depuna o moneda de 10 bani pe trotuarul din fata cladirii Guvernului Romaniei si a Prefecturilor judetene. Haideti sa le dam ultima spaga si apoi sa ne lase in pace!
  NE-AM SATURAT:- sa suferim noi ca sa prospere ei;- sa fim intaratati unii impotriva celorlalti, cultivandu-ne ura, intr-o tara cu o religie a iubirii;- sa inchidem ochii la incompetenta, coruptie si dezgustul guvernului fata de propriul popor;- sa ne vedem parintii, bunicii si prietenii plangand in fata alimentarelor;- sa vedem profesori, medici, functionari publici tanjind in fata galantarelor din supermarket;- sa fim stropiti de limuzinele scumpe ale unor analfabeti ale caror unice calitati sunt lipsa de cultura si instructie si apropierea de banul publicRugam pe toti cei care impartasesc aceste credinte ale noastre sa se alature demersului nostru. Rugam mass-media, partidele politice, organizatiile civice si sindicale sa se alature demersului nostru.E timpul ca acest guvern sa plece impreuna cu primul sau ministru. E deja ceasul al doisprezecelea. Mamaliga nu mai trebuie sa explodeze inca o data.

 103. vio
  May 15, 2010 at 3:03 am

  Oare cine se ocupa de crearea unor mesaje religioase,filosofice,si de orice alta natura,de genul”citeste si da mai departe” se plictiseste rau? Face vreun studiu de cercetare in cat timp ii ajunge masajul inapoi?Verifica reactia oamenilor la amenintari voalate:”daca nu trimiti vei avea …si urmeaza o perioada oarecare de necazuri 😀 😛 ? 😛
  Eu cred ca unii oameni ,din plictiseala,mai fac si cate o chestie din asta…
  Trist e ca ti se umple mailul cu “spamuri” 😛
  Ceea ce voi pune mai jos, este un exemplu de mesaje din categoria celor amintite mai sus…nu ca nu mi-ar face placere ca persoana care le trimite sa-mi spuna in fata ca ma considera un prieten adevarat 😉 😀 😛

  Te plac pentru ca esti pentru mine …. Un prieten adevarat.

  Si, daca nu primesc acest mesaj inapoi, o voi lua-o ca pe o indicatie pretioasa. (poate ca ceva nu fac bine …)

  Adu-ti aminte:
  Un prieten adevarat sta langa tine si iti zice: “Am dat-o in bara, dar ne-am distrat!” Sunt mandru sa fiu prietenul tau!

  Am invatat …
  Ca viata este ca o rola de hartie igienica; cu cat este mai aproape de final cu atat se termina mai repede.

  Ca banii nu cumpara distinctia. (nu, dar nici distinctia nu aduce cu sine banii …)

  Ca sub masca rigida a fiecaruia se ascunde cineva care vrea sa fie apreciat si iubit. (intai ar trebui sa ne descotorosim de “carapace” si apoi sa fim dispusi sa oferim mai mult decat putem spera a primi si, abia apoi …)

  Este “Saptamana Nationala a Prieteniei” (eu nu am auzit de asa ceva, dar este un bun prilej de a-ti scrie ….

  Trimite acest mesaj tuturor celor pe care ii consideri PRIETENI!
  Chiar si persoanei care ti-a trimis acest mesaj. (vai, ce de mesaje voi primi).

  HAPPY FRIENDSHIP WEEK TO YOU !!!

  Esti unul din prietenii mei.

 104. vio
  May 15, 2010 at 9:45 am

  Buna dimineata 😀 😀 😀
  Nu stiu de ce,m-am trezit cu gandul sa ascult asta:

  http://www.trilulilu.ro/Gambino/a44b5add7aa967

 105. vio
 106. vio
  May 15, 2010 at 9:58 pm

  As dori sa putem discuta despre ceea ce voi posta mai jos…Pe mine m-a pus pe ganduri…Cine poate sa aiba grija de tinerii care ,din plictiseala,din teribilism,din curiozitate intra in niste “jocuri” periculoase?
  Ati vazut filmul? Eu as vrea sa-l vad,si as vrea sa discutam dupa aceea…

  http://blog.websitestory.ro/

 107. cris
  May 15, 2010 at 10:47 pm

  Buna all, gata programul pe ziua de azi, is in asteptarea vijeliilor, ce va sa vie 😛
  Vio, am vazut ce ai postat, sa vedem filmul. hmmmm

 108. luna
  May 16, 2010 at 2:14 am

  Buna dimineata. Prima 🙂 .
  Am intrat sa fac prezenta, as avea nevoie de ceva lamuriri suplimentare, cin’ sa mi le dea 😛 . O sa scormonesc eu, in cursul diminetii (dimineata e si acum dar, na, chestie de bioritm 🙂 ) sa aflu detalii suplimentare. Sper ca sunteti ok 😛 (cris si balika, igaduiti-ma ca asa’s eu, mai ‘closca’, sometimes 😛 ). Dupa cum spuneam, eram aproape sigura ca nu reusesc sa ajung la timp la club.
  In seara asta pe la ora 23.00, a incercat Dumnezeu sa-mi faca un cuib, ca la pasarea chioara 🙂 . Intelegeti la ce ma refer – un bilet la ACDC 😛 !!! Dar cum, nu dupa ci in timpul lui base e potopul, cuibul ala e la apa 🙂 .
  In alta ordine de idei, ziua si mai ales seara au fost unele de succes:), feed back cu ++, efort mare, ‘baterii descarcate full’. Am reusit sa-mi ating obiectivele, cu toate oprelistile carpato-danubiano-pontice tipice.
  Si, ca sa revin, miine voi fi prezenta cu gindul, la concertul ACDC :P.
  Va doresc o duminica unica in frumusetea ei :p, oriunde va veti afla, orice veti face voi:D.

 109. luna
  May 16, 2010 at 2:19 am

  Ar mere un Judas Priest dar nu mai stiu cum e cu tastele alea pt copi/peist 🙂 .
  Va pup, meii, muahhhh!

 110. luna
  May 16, 2010 at 2:32 am

  Faina senzatie atunci cind raspunzi dincolo de asteptarile oamenilor – in sensul bun al cuvintului:):D 😛 .

 111. vio
  May 16, 2010 at 9:05 am

  Buna dimineata .A doua 🙂
  Luna,tare ma bucur ca esti multumita de rezultatul zilei /Noptii Muzeelor 🙂 !!!
  Se simte din tonul tau ca,desi obosita, esti foarte multumita !
  FELICITARI!!!

 112. May 16, 2010 at 8:01 pm

  buna seara
  😀
  io revenii di pe plaiuri muntoase bey am lalelitzele vraishte nush cum sa me iecsprin, nu ca nu ar fi un suces IE da pe printzipu unde dai shi unde crapa
  Thunder!

 113. cris
  May 16, 2010 at 9:54 pm

  Buna seara shi io.
  Deranj mare ast week-end. Mici, friptane, prajituri si mult vant :). Generatzia tanara ie la somn, shi seniorii la odihna neuronala binemeritata.
  Cica de luni o luam da capo 😦

 114. vio
  May 16, 2010 at 10:24 pm

  Luna,BRAVO!!!!!!! Bine ca ai reusit sa ajungi la concertul AC/DC 🙂 🙂 🙂
  Luna,Balika,distractie placuta!!! 🙂 🙂 🙂
  Stiu ca unii ar fi facut sacrificii imense pentru un”salam” :P:P:P:P ,o “vilelie” 😛 😛 😛 deh….de gustibus…gusturile se educa…

  • May 16, 2010 at 11:43 pm

   mmey vio LD
   gusturile ie dupe cultura mey….unii vb de istoria musicii chiar shi rock alea alea altzi tot de papeala..o vede shin musica can realitate ie greu daq traishti ca baciu mioritic…
   aaaaaaaaaaaaa sa fie instinctu de turma de animale proaste isvorat de aici??? ce iq are oaia??

 115. cris
  May 16, 2010 at 11:49 pm

  Vio, expliciteaza aia cu vileia, ca poate nu pricepe vulgul cetitor.

 116. May 16, 2010 at 11:49 pm

  aaaaaa apopos de fornete shi apa din lacu orashenesc….
  vezi daq citea oaminii ca ie ee in coca ca sa tzie shi sa fie la gust alea alea…daq citea oaminii ca apa din laq ie plina ide ieuglene..nah nu ajungeam acilea.
  ie deep asta da nah..lasai mey ca shtie ei cum sa sideze cu ielectrodu de la brico balcoanele, shtie iei cum sa faca sa creasca PIb=u, cum sa negocieze u FeMeiu, sa hotarasca cand vine zgaltzu sau mai shtii, me rog asta ie sigur, cum sa invetze pi bobocii ashtia cu semesei in loc de sinapsa cumsa devina fiutchar….
  ai sa lasam gusturile ce devenira ff americanos 😛

 117. vio
  May 16, 2010 at 11:53 pm

  😀 😀 😀 Crise,oaia din “Mioritza” sigur avea IQ mare,ca doar vorbea in versuri 😉 .Altele 😛 doar behaie :))))) pe limba lor 😀 sigur au si ele o masura oarecare pentru IQ.
  Sper ca ati inteles ca special am scris cu litere mici niste nume 😛 si cu un mare mishto la unul din ele 😛
  Eu chiar am facut si muzica( pe bune,in liceu) si istoria muzicii,Crise…din cele mai deferite genuri 🙂 Am avut un profesor PASIONAT de formarea gustului la noi,elevii lui …TOATA STIMA PENTRU Dl. PROF. OPREA ,care nu ne-a lasat sa ne “pervertim gusturile”,asta era vorba lui…:) 🙂 🙂

 118. cris
  May 16, 2010 at 11:53 pm

  vulg= mitocan, ca banuiesc ca ie necesara informatzia 😀

 119. May 16, 2010 at 11:59 pm

  😀 mey vio
  deci mioara mioritica carecteristic pe plaiurile noastre are IQuu in tavan…ca nah nu e vorbea daq nu facea ia ceva macar semne sobliminale din coada problema ie ca vine salamau din tigaie la inaintare pi sticla shin simtzirea poporanului.
  apropos de handi cai manca in cur pi unii pey handi plasmui tube d=alea d=alea de ascooltat mosica de la betovene la acdc….salamanu ie can viatza..papi..faci kaka cu iel 😛
  indubitabil shi irefutabil 😀
  asta ie in cod mashina pt cunoscatori ca tzaranu nu shtie cei shofranu

 120. cris
  May 17, 2010 at 12:09 am

  sofranu???, poyy un sa-l puna??? la ce sa-l foloseasca? Quizz 😀
  Prea profunda tema, serios.
  Vorba din popor este : ce stie tzaranul ce este sofranul…
  Deja este tema de analiza/comentariu…

 121. May 17, 2010 at 12:13 am

  mey sa va zic alta bina 😀
  bunicamea traii shi aia cand plodu de tzaranu cu neuronu liber nu papaplii maslina ca zicea cai kk de oaie
  shofranu ie prea deep, tru cris
  sa vedem cum ievalueaza unii azi maslina 😀
  sincer crez ca shchimbara tabara..papale numa kk 😀

 122. cris
  May 17, 2010 at 1:30 am

  Meyy Crise, kkt mancara, ca deh, ce sa mance? noroc cu franciza aia, adusa mokka 😀
  IO ce nu pricep ie ce ie cu avalansa aia de intrari pe chat, in cavalcada 😛
  Moi lamuri odata

  • vio
   May 17, 2010 at 1:57 am

   Nu ti-e clar ca doreau sa se convinga daca Luna si Balika chiar sunt la Bucuresti? 😛

 123. vio
  May 17, 2010 at 1:54 am

  Eu zic altceva:vulpea,cand n-ajunge la struguri,zice ca sunt acri 😉
  Nu sunt vreo mare “roackeritza”,dar am auzit de AC/DC,am citit despre ei,si chiar ma pot bucura sincer pentru cei care si-au dorit si au reusit sa ajunga la concert!!!
  Eu zic ca vorbeste prea multa frustrare din unii oameni ,care nu prea au parte de multe bucurii in viata de zi cu zi…Poate viata lor e anosta,fada? Nu stiu cum sa-si descarce …cum sa zic …rautatea? Frustrarile? Nemultumirile si neimplinirile din viata personala si profesionala?

 124. luna
  May 17, 2010 at 4:38 am

  Buna dimineata! Primaaaaaaaaaa.
  Nici de data aceasta nu e de vina, bioritmul 🙂 .
  Va salut cu mult drag!!!

 125. luna
  May 17, 2010 at 5:19 am

  Mi-am pierdut demult, inocenta de a scrie pe blog precum intre 4 ochi. Din motive lesne de inteles.
  TOtusi, unele lucruri merita impartasite aici, asa ca alta data 😛 pt ca chatul ravaseste ideile 🙂 .

  Vio, multumesc pt gindul bun, muahhhhhhhh.

  Dupa cum stiti, dupa 16 ore de lucru incepute simbata, duminica abia la ora 2.00 am (serios va spun:) ) am gasit ragazul de a anestezia ranile 🙂 lasate de sansa meteorica a vizionarii live a unui concert MARE pe care nu paream apta sa o prind din zbor. Nu eram sigura daca era vis sau nu, biletul acela aparut in ultimul ceas.
  M-am trezit la 9.30, pregatita pt un anume program (nu spui care ca ma bateti). Dar viata e asa cum e, eu sunt asa cum sunt … iar ACDC e ACDC 🙂 (nu, nu ei mi-au dat biletul la plic 🙂 dar ma simt la fel de fain ca si cum asa s-ar fi intimplat 😛 \m/).
  Asa ca, la 10.15 eram in masina deja in drum spre cititi-voi-printre-rinduri, cum as vrea sa denumesc eu destinatia finala 🙂 . Telefonul meu de baza descarcat, ‘kitul de calatorie’ 🙂 cine-stie pe unde :). Nu a contat nici oboseala acumulata, am trecut pe generatorul de rezerva :). Nu a contat nici foamea – nu am avut nici timp sa maninc, in urma cu o zi 😛 .
  Am intrat abia la 18.30 in normal circle 🙂 , prietenii stiu de ce 🙂 : hornuri, fefu etc 🙂 si multi-multi rockeri \m/:):) :dreaming: , saluturi din masini 🙂 etc .
  Despre impresii si sentimentele care ma incearca, nu detaliez. Poate alta data:). Atit: superlativ. Superb. F. multe cuvinte as mai avea de spus:) . Amanunte din astea cu sonorizarea si alte chestii, nu le stiu eu. Frumos tareeeeeeeeee.

  M-am gindit la voi, sa stiti:) .
  Imi pare rau ca nu am revazut Balika si Erika si prietenii lor 😦 😦 😦 :(. Va salut acum si va imbratisez cu drag:) . Nici nu cred ca ar fi fost posibil sa ne gasim, intre 60-70 000 (?) oameni. Oricum, telefoanele mele nu au functionat, pur si simplu 😦 . Nu am reusit sa vorbesc niciunui prieten, in oricare retea s-ar afla 😦 . Totusi oamenii in jur ii vedeam vorbind la telefoane, nu stiu sincer sa-mi explic intimplarea. Daca ma rataceam, vodafone-ul meu mai avea un rest de energie 🙂 pt a-mi localiza eventual prietenii sa ma agate din orasul pe care nu-l cunosc decit extrem de putin 🙂 dar probabil cu greu ne-am fi regasit, daca ma pierdeam de ei 🙂 .

  In concluzie si e cert lucru 🙂 , pe lumea asta, nimic nu e la intimplare. Chiar daca nu vezi intotdeauna adevarata semnificatie a lucrurilor, intimplarilor, evenimentelor.

  Si gata, somn. Day off 🙂 . The real one 🙂 .
  O saptamina faina sa aveti!!! Ne revedem.
  PS caut rama frumoasa pt bilet ACDC.

 126. vio
  May 17, 2010 at 7:27 am

  Buna dimineata 😀 😀 😀 Iarasi a doua dupa tine,Luna 🙂
  Imi pare bine ca ai ajuns cu bine inapoi acasa 🙂 si ca ti-a placut concertul!
  Vorbim mai tarziu,cand te trezesti ,ca sigur azi dormi pana tarziu 🙂
  Sa aveti o saptamana frumoasa si spornica 😀 😀 😀

 127. luna
  May 17, 2010 at 2:32 pm

  Meii, cocalarii nu-si vad de salamurile si vijeliile lor 🙂 🙂 🙂 ?

 128. luna
  May 17, 2010 at 2:38 pm

  Sa nu va suparati ca va trag in visele mele, stiu ca ne bucuram laolalta si ne intristam impreuna, pt fiecare intimplare traita de fiecare dintre noi!
  Oricum, sunt ponderata in a scrie impresiile, sa stiti 🙂 😛 , pt a nu va coplesi si pe voi:D.
  Unde o fi Balika 🙂 \m/ ?

 129. vio
  May 17, 2010 at 2:42 pm

  Buna ziua 🙂 😀 Gata orele pe ziua de azi 🙂 🙂 🙂
  Mananc si poate ca ma culc,poate citesc,deja mi-e mult mai bine 😉
  Dimineata m-a deprimat vremea mohorata( chiar am plecat cu masina 😀 😛 la scoala :)))) ) ,dar m-au inveselit copiii 😀 😀 😀

 130. luna
  May 17, 2010 at 2:52 pm

  Eu cred ca balika a luat-o pe autostrada Bucuresti – Constanta 🙂 .

 131. balika
  May 17, 2010 at 2:52 pm

  Buna ziua! 🙂

  Apar si eu dupa cateva zile de CHAOS. 🙂 LUNA, 😦 tehnologia asta. Oricum, dupa ce am vorbit cu tine, am pus telefonul pe masa si acolo l-am gasit cand am sosit acasa 😀 😀 😀 No problem, vine MiTDuo 😀 Da, concertul – showul a fost ceva de neuitat. Organizarea super. Se poate si la noi, s-a dovedit din nou. Doar sa vrei, trebuie. Public numeros, the army of rock and roll 😀 , din toate generatiile posibile. Daca exista perfectiune, atunci evenimentul acesta s-a apropiat foarte mult. Pe scurt, cel mai tare show pe care l-a vazut tara noastra cu pensii, indemnizatii, salarii taiate. Vocea abia incepe sa-mi revina, “THUNDER, THUNDER…” 😀 Am sosit acasa si ma asteapta inca o veste INCREDIBILA: “FOR THE FIRST TIME EVER!!! IRON MAIDEN TO PLAY CONCERT IN TRANSYLVANIA – AUGUST 15TH 2010!” YEAHHH Concert Iron Maiden la Cluj. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
  De maine revin si eu la activitatea “normala”, servici si alte treburi. 🙂 Ne vedem pe chat diseara. Sa aveti o zi buna si o spatamana cat mai frumoasa, desi vremea nu tine cu noi. 🙂

 132. vio
  May 17, 2010 at 2:52 pm

  😉

  Imaginează-ţi viaţa ca pe un joc în care jonglezi cu 5 mingi în aer. Aceste mingi sunt: munca, familia, sănătatea, prietenii şi spiritul. Trebuie să le menţii în aer.
  Curând vei înţelege că munca este o minge de cauciuc, dacă o scapi va reveni înapoi. Celelalte patru mingi însă, sunt din sticlă. Dacă scapi vreuna dintre ele, se va zgâria, crăpa sau chiar sparge. Nu va mai fi niciodată la fel.

  Trebuie să înţelegi aceste lucruri şi să te lupţi pentru a obţine echilibru în viaţă. Cum?

  Nu-ţi subestima valoarea comparându-te cu alţii. Fiecare suntem diferiţi şi fiecare suntem speciali.
  Nu-ţi stabili obiectivele după ceea ce susţin alţii că este important. Doar tu poţi ştii ce e mai bine pentru tine.
  Nu ignora lucrurile dragi ţie. Ţine de ele ca şi cum ar fi însăşi viaţa ta, pentru că fără ele viaţa este lipsită de sens.
  Nu lăsa viaţa să ţi se scurgă printre degete trăind fie în trecut fie pentru viitor. Doar trăind câte o zi odată vei putea trăi toate zilele vieţii tale.
  Nu renunţa atunci când ai ceva de oferit.
  Nimic nu se termină până în momentul în care te opreşti să mai încerci.
  Nu-ţi fie frică să admiţi că nu eşti perfect. Acesta este firicelul fragil care ne leagă unii de alţii.
  Nu-ţi fie frică să îţi asumi riscuri. Doar încercându-ne norocul învăţăm să fim bravi.
  Nu alunga dragostea afară din viaţa ta spunând că e imposibil de găsit. Cea mai rapidă modlitate de a primi dragoste este să dăruieşti; cea mai rapidă cale de a o pierde este să o ţii prea strâns; dar dându-i aripi vei reuşi să o păstrezi.
  Nu alerga atât de repede prin viaţă încât să uiţi nu numai pe unde ai fost ci şi încotro te îndrepţi.
  Nu uita! Cea mai acută dorinţă emoţională a oricărei persoane este aceea de a se simţi apreciată.
  Nu îţi fie frică să înveţi. Cunoaşterea este o comoară pe care întotdeauna o poţi purta cu tine cu uşurinţă.
  Atenţie cum îţi foloseşti timpul şi vorbele. Niciunele dintre ele nu mai pot fi recuperate.
  Viaţa nu e o cursă, ci o călătorie care trebuie savurată pas cu pas. Ieri e Istorie, Mâine e Mister iar Azi e un Cadou… Bucură-te de el!

 133. vio
  May 17, 2010 at 3:14 pm

  Alternative

  http://sfinx777.wordpress.com/2010/02/27/mananca-sfinti-si-scuipa-draci-ipocrizia/

  http://www.cabral.ro/

  http://www.visurat.ro/

  Te invita la dezbateri,te solicita …au idei,stiu cum sa puna problema ,mie-mi plac 🙂

 134. vio
  May 17, 2010 at 3:23 pm

  Si inca unul,ca merita pentru savoarea comentarilor 😀 😀 😀

  http://www.dailycotcodac.ro/

 135. balika
  May 17, 2010 at 3:24 pm

  …si cum nu se poate sa se intample numai lucruri bune, s-a intamplat si ceva foarte trist. S-a stins o voce super: Ronnie James Dio. 😦 😦 😦 😦 Deocamdata nu pot sa spun mai multe despre el, sunt trist, mai ales stiind faptul ca aveam sanse sa-l vad – aud si la noi. A cantat in formatii ca Elf, Rainbow, Black Sabbath, Dio, Heaven & Hell. R.I.P.

 136. luna
  May 17, 2010 at 3:56 pm

  Balika, abia te asteptam!!!

  RIP, DIO !

  “You are the true God Dio, you’ll never die. I will teach my children the ways of Metal, and they will teach their children. YOU ARE NOT DEAD! YOU LIVE THROUGH MUSIC!”

  http://leisureblogs.chicagotribune.com/turn_it_up/2010/05/metal-icon-ronnie-james-dio-dead-at-67/comments/page/2/

 137. vio
  May 17, 2010 at 6:04 pm

 138. dio_fan
  May 17, 2010 at 8:58 pm

  RIP Dio !!!!! Pacat ca a murit…….speram sa am ocazia sa-l vad live …..

 139. dingo
  May 17, 2010 at 9:08 pm

  ela ppl

 140. cris
  May 17, 2010 at 9:20 pm

  Seara buna all. Bine ati revenit pe la casele voastre, Luna si Balika. Am auzit si eu ca a fost super concertul. Ma bucur ca ati avut ocazia sa ii vedeti live. Sorry ca nu v-am vazut pe niciunul .

 141. cris
  May 17, 2010 at 9:31 pm

  La o restanta toti studentii asteptau in amfiteatru si la un moment dat intra profesorul…
  – Intrebare de nota 10…Cum ma cheama
  ??? …liniste…
  – Atunci o intrebare de nota 5…La ce
  materie dati azi restanta ???
  …liniste…la care o voce de undeva din spate…
  – Scarba vrea sa ne pice !!!

 142. cris
  May 17, 2010 at 9:33 pm

  Noapte, inainte de examen. In apartamentul profului suna telefonul pe la 3 noaptea. Cu o voce iritata acesta raspunde :
  – Da !
  – Dormi ?
  – Bineinteles ca dorm !
  – …si noi invatam, ‘tu-tzi mortii ma-tii !…

 143. cris
  May 17, 2010 at 9:34 pm

  “Directorul unui internat îi previne pe băieţi :
  – Dacă dă dracu’ şi-l prind pe unul din voi în dormitorul fetelor, îl amendez cu 10 Euro, a doua oară îl ard cu 20 de Euro şi a treia oară cu 40 Euro ! Din spate, o voce timidă :
  – Dom’ director, da’ un abonament cât costă ?”

 144. cris
  May 17, 2010 at 9:35 pm

  Profesorul zice : “Baiete din pacate pentru tine nota pe care o ai incepe cu P. Banuiesc ca stii ce nota e, nu ?
  Studentul: “Pinci ?”
  😀 😀 😀

 145. dio_fan
  May 17, 2010 at 9:53 pm

 146. dio_fan
  May 17, 2010 at 10:01 pm

  XXXXXXXX – shters pentru limbaj penal de bucureshti dovedit in timp – vezi mushtele bazaitoare la hoitu decedatului 😀
  aaaaaaaaa scuze pentru iecsprimare da nah decedatzii nu ie subt forma de pansele

  haubaules

 147. luna
  May 17, 2010 at 10:06 pm

  Tu de unde ai picat 🙂 ? Meri in fericirea ta, unde a intarcat mutu’, iapa si ne lasa 🙂 .

 148. May 17, 2010 at 10:09 pm

  mey dio hau.
  frustrat ieshti tu vaz ca te dai dupe anonimouse…daq nu ai sange in cohones sa spui cine iehtite dau la gunoi.
  daq vrei lamuriri surfeaza, citeshte shi aprofundeaza.
  daq ieshti carele ieshti ca nah 😀 anonimouse. gunoiu te chama dejaba zici ca ieshti numa varza 😛

 149. luna
  May 17, 2010 at 10:11 pm

  Criseeeeeeeeeeeeeeeeeeee :), cine e amortitu’ asta varzar care se da mare ascultator de rock 🙂 ? Sa stiu si eu cu cine imi fac pacatul sa-i distrug constiinta de sine pina il faca sa plinga si sa fuga singur 🙂 ?

 150. balika
  May 17, 2010 at 10:12 pm

  Cred ca ai gresit blogul, dio_fan. Sa-ti bati joc de oamenii de aici sub numele asta, e jalnic. Crise te-as ruga sa stergi magaria postata de cocalarul care se foloseste de un nume SFANT.

 151. luna
  May 17, 2010 at 10:15 pm

  Tu esti cocalar, dupa cum vorbesti. Crise, desfiinteaza te rog frumos, acest user.

 152. dio_fan
  May 17, 2010 at 10:16 pm

  vad ca v-am deranjat foarte mult . Abia astept concertul IRON MAIDEN de la Cluj , din 15 august

  • vio
   May 17, 2010 at 11:42 pm

   Tu n-ai bani nici sa-ti platesti o friptura,meyy, cocalarule,si ai ca sa te duci la Cluj?
   Vezi,pleaca din timp,cam cu o luna inainte si vezi ce pingele-ti pui ca sa ajungi pe jos acolo !
   Asculti concertul de pe strada,nu?Ca bani de bilet…nema…Milogu’SLR ” a inchis 😛

 153. balika
  May 17, 2010 at 10:16 pm

  Ce cretin 😀 😀

 154. cris
  May 17, 2010 at 10:17 pm

  NU e user, e gunoi

 155. May 17, 2010 at 10:20 pm

  mey anonimule deci daq nu te potoleshti te papa trashu.
  :d shi nu me refer la ala musical da nu crez ca ai habar de asta.
  aici ie o lume vesela da serioasa. etnobotanice nu crez ca ai bani de iele iar de italia crez ca poate o vezi eventual prin sporii calatoritzi p=acilea prin diverse metode centuriste. pst! orishicum ie nashpa , asha am auzit 😀
  deci daq mai sari parleazu te evacuez :p

 156. luna
  May 17, 2010 at 10:22 pm

  Invidie mare, observ 🙂 🙂 🙂 . Traiti-va si obisnuiti-va cu nefericirea voastra, poate asa veti avea pace un pic.

  Cris, mi-ar fi placut tare sa ne vedem, asa cum spuneam si lui Balika. Eu nu am putut iesi din ‘pluton’ si chiar si asa, ne-am ratacit, am gleznele umlate inca din cauza multilor km parcursi din greseala pina la masina care m-a adus acasa mea 🙂 .
  Intr-=adevar, un mitDuo numai al nostru e o solutie buna pt a impartasi numai intre noi, placerea de a ne vedea:).

 157. balika
  May 17, 2010 at 10:22 pm

  esti etnoDISTRUS si etnoPENIBIL, fratioare 😀 😀

 158. cris
  May 17, 2010 at 10:24 pm

  sau surioara??? ceva munti la vedere??? 😀 😀 😀

 159. luna
  May 17, 2010 at 10:25 pm

  Balika :))))))))))))))).

 160. luna
  May 17, 2010 at 10:31 pm

  Asta e o forma clara de parazitism urban 🙂 . Ca in filmele de groaza 🙂 .

 161. May 17, 2010 at 10:36 pm

  mey ala dio anonimu
  deci cretin/cretina ieshti tu mey 😀 nici cu peceele nu le ai 😀
  marsh la ala de te trimise shi transmitei ca te facu prost/proasta pe fatza. zi satzi zica cum de te facu 😀 da satzi fac curs iecstensiv ca nu prea le ai cu neuronu

 162. luna
  May 17, 2010 at 10:39 pm

  Fanul acesta nu-l pot compara pt ca nu vreau sa jignesc vreun animal. Fara propria personalitate, foloseste 2-3 taste si prin copy/paste, scrie comment-ri facind pe bufonul curtii 🙂 . Very very boring life 😦 .

 163. vio
  May 17, 2010 at 11:46 pm

  dio_fan :
  vad ca v-am deranjat foarte mult . Abia astept concertul IRON MAIDEN de la Cluj , din 15 august

  Ma gandesc ca poate nu stie cocalarul sa citeasca raspunsul 😛 asa ca “citez”asa cum e el obisnuit 😛 ,si repet:

  Tu n-ai bani nici sa-ti platesti o friptura,meyy, cocalarule,si ai ca sa te duci la Cluj?
  Vezi,pleaca din timp,cam cu o luna inainte si vezi ce pingele-ti pui ca sa ajungi pe jos acolo !
  Asculti concertul de pe strada,nu?Ca bani de bilet…nema…Milogu’SLR ” a inchis

 164. vio
  May 17, 2010 at 11:47 pm

  luna :
  Fanul acesta nu-l pot compara pt ca nu vreau sa jignesc vreun animal. Fara propria personalitate, foloseste 2-3 taste si prin copy/paste, scrie comment-ri facind pe bufonul curtii . Very very boring life .

  Carne de tun,Luna 😉 😛

 165. luna
  May 18, 2010 at 12:11 am

  Fanule, un om fara moarte numit Ronnie James Dio nu mai este printre noi. Niciun alt om nu i-ar folosi numele, acum, asa cum o faci tu.
  Nu inteleg cum unii isi hranesc in continuu nefericirea, din ignorarea sau dispretul cu care sunt tratati.

 166. May 18, 2010 at 12:22 am

  MILF 😀 zice unii cai sub 50…10 fraeri shi tot sa fie
  mey ppl ios mandra: iei vrea deshi irefutabil nu poace 😛 ca de acolo barfa
  orishicum ie lesne de intzekes aia care n=are de unde cata macar pi net ca de aicea vine mai easy vine de la manutza shi deshte ca nah tre sa prestezi.
  acu iar ie lesne de intzeles ca aia cu bale shi fara potentze facura shi iei alea alea macar cu datu din tashte sa le iasa ca altfel facura bataturi la palme shi nu se mai poa nativ…lasatzi mey in plata domnului ca nu se poa multiplica tot o sa se usuce odata shi nici doamne doamne nu-i poate juta

 167. May 18, 2010 at 12:44 am

  aaaaa
  acu cas om milos io le=ash da shi crema la ashtia care presteaza din plama shi deshte 😀
  me rog, ibidem la chestia cu mushcatu popoului meu de modela 😀 il ofer complet shi neconditzionat la pupat 😛
  asha ie unii macar din buda sa scotza ceva de mancat daq ie prea jenantzi in tru life shi nu le iese banu nici sa merga la pishi in centru.
  acu relativ la izu asta de mahala sper sa le fie clar ca anonimii ie depistatzi shitzi folositzi pentru viitoru post, merci mey ppl, mai scuipa o samantza mey margelatu ca numa la bomboana agricola ai level shi vorbire

 168. vio
  May 18, 2010 at 12:50 am

  😉 😀 😛

 169. vio
  May 18, 2010 at 7:18 am

  Buna dimineata 😀

 170. May 18, 2010 at 11:55 am

  Neatza 😀
  azi se implinesc 30 ani de la eruptzia lu Mount St. Helens – cum o fi fost mey cu cenusha atuncea???

 171. balika
  May 18, 2010 at 3:30 pm

  Buna ziua!

  Ce ciudata a fost linistea de la birou dupa 4 zile de chaos. 😀 A doua zi cu centrala pornita, e un frig la noi, brrrrr.. 😀

  Un documentar despre eruptia St. Helens:

  *******************************************

  ******************************************

  ******************************************
  calitatea lasa de dorit,dar e interesant. 🙂

 172. vio
  May 18, 2010 at 4:06 pm

  Buna ziua !
  Si eu am vrut sa fac acelasi lucru,Balika 😀 ,sa caut imagini cu si despre eruptia lui Mount St.Helens,dar mi-ai luat-o inainte 🙂

 173. vio
  May 18, 2010 at 4:16 pm

  Dar a meritat cautarea 😀 😀 😀 ! Am gasit marturia unui supravietuitor al eruptiei din 1980 si o filmare !!!

 174. balika
  May 18, 2010 at 5:08 pm

  “AC/DC, Down si Iris au electrizat Piata Constitutiei din Bucuresti pe 16 mai 2010 in cadrul unui concert care a adunat peste 60 de mii de persoane de diferite varste in centrul Bucurestiului.
  Ma si mir cum de Guvernul nu s-a temut de o revolutie ca deh, lumea era stransa, tara e in rahat..dar.. ce conteaza, sa revenim la oile noastre. Rock-ul a adunat sub acelasi stindard batrani cu nepotii dupa ei, fani AC/DC din anii 80 ,acum probabil bugetari seriosi sau respectabili domni avocai sau doctori dar si foarte multi tineri si copii aflati nici macar la pubertate. Limba tuturor comuna: On The Highway To Hell sau mai exact: ce pot face 4 (uneori 5) nebuni care toata viata n-au facut decat sa umple stadioane, calare pe o scena ca in filmele science-fiction, cu 6 tunuri si un clopot cat o vila de Pipera? Pai ce sa faca? Show, scandal, galagie, strip-tease, balamuc si multa multa multa muzica buna : adica exact ce se pricep ei mai bine 🙂

  ….dupa inca o pauza…au intrat pe scena taticii taticilor rockului din toate timpurilor. Fara doar si poate, daca lasam la o parte si ne facem ca nu am auzit de Led Zep sau Sabbath, AC/DC (cred ca) au scris manualul (wrote the book cum zice americanul).

  Nu stiu ce sa va povestesc despre un concert care cu greu poate fi cuprins in cuvinte tocmai pentru ca show-ul lor este atat de vizual si puterea vine chiar din energia enorma transmisa de pe scena in public de catre niste oameni care puteau fi bunici pentru 3 sferturi din public.

  m ascultat cateva piese de pe Black Ice, cel mai recent album al trupei, dar cireasa de pe tort a fost nuanta de multe multe multe hituri pe care le-am tot cantat acasa sau prin oras de zeci de ani in coace: Highway to Hell, The Jack, Dirty Deeds Done Dir Cheap, superhitul Thunderstruck (pe un fundal cu fulgere de mare exceptie), Hells Bells, Back In Black si multe altele. Fara doar si poate a fost cel mai mare eveniment rock din istoria Romaniei oferit de cea mai mare trupa rock din lume. Ca show si productie a fost ceva unic, probabil doar concertul Rolling Stones s-a ridicat la un asemenea nivel. Este absolut incredibil cum la o asemenea varsta poti urca pe scena intr-o forma atat de buna. Varsta a avut totusi un cuvant de spus pe anumite momente ale concertului insa daca punem in balanta fiecare moment, atunci AC/DC au venit in Romania intr-o forma si cu un chef de cantat ca acum 30 de ani.

  Cat de impecabil se desfasura fiecare moment al concertului, cata energie poate oferi aceasta legenda vie a rock-ului. Cu o asemenea productie mi-e groaza sa ma gandesc ce eforturi implica in materie de echipament tehnic si abilitati ale staff-ului angajat. Publicul ireprosabil, si vorba celor de la AC/DC: ‘You know how to rock.’
  A fost si o dovada incontestabila a faptului ca in Romania rock-ul este la putere.

  AC/DC au demonstrat (daca mai era nevoie) ca rock-ul poate aduna un oras intreg la cel mai mare concert pe care tara asta l-a vazut vreodata. Chiar nu inteleg de ce suntem inca discriminati de anumite cercuri (multe) avand in vedere ca suntem cei mai tari, cei mai multi si cei mai seriosi cand vine vorba de a ne respecta valorile.

  Cine? Noi, rockerii ! Mai trebuie sa explic de ce?”

  http://www.metalhead.ro

  • luna
   May 18, 2010 at 9:28 pm

   Buna seara si eu!
   Sunt atit de bucuroasa ca am fost acolo!!! Prietenii stiu de ce 😛 😉 .
   Pe de alta parte, altceva caut eu, acum…

 175. cris
  May 18, 2010 at 8:47 pm

  buna seara all. mai am putina treaba, ne vedem mai tarzior :))

 176. balika
  May 18, 2010 at 9:22 pm

 177. nora
  May 18, 2010 at 9:56 pm

  Buna seara,dragilor :)Bine v-am regasit!
  Frumos Maramuresul,frumoasa Baia Borsa,Baia Mare,statiunile Remeti si Izvoare sunt super 🙂
  Ma bucur ca ati fost si voi la concertul AC/DC ,eu i-am vazut acum o luna,cand am fost in U.S.A. (cred ca pe la jumatatea lui aprilie,pe 17 cred ).E turneul lor de promovare al noului album 🙂 Tari,oamenii,chiar “taticii taticilor” cum scrie mai sus !!!
  Sper sa se indrepte vremea,de luni plec pe litoral (tot cu treburi),dar vorbim pe chat.
  Pup,intru mai tarziu putin .

 178. luna
  May 18, 2010 at 11:50 pm

  Wb, nora!
  Am stiut eu ca esti de-a noast’. Sau pe aproape, pt ca eu, in SUA nu am ajuns, astept sa se proiecteze Titanic bis, mama mi-a zis ca o sa am parte de mai multe decit numai sanatate 🙂 .
  Dar concertul AC/DC – da, este unul dintre cele mai frumoase lucruri de care am avut parte.

  Afara ploua, la voi ploua, la noi ploua. Unii invata, altii isi amintesc, toti regreta tare.
  Long live rock’n’roll.

 179. luna
  May 18, 2010 at 11:58 pm

  Iar cu Maramusresul, m-ai atins tare, nora 🙂 . Mirifica zona, speciali si faini oameni:) .
  Noapte buna si succes in ziua ce va sa vie :).

 180. luna
  May 19, 2010 at 12:00 am

  *** Long live rock’n’ roll – ca-mi place cum ne spune balika, deseori :P.

 181. vio
  May 19, 2010 at 12:06 am

  Bine ai revenit,Nora 🙂 Din nou 😉 :).
  Da,Maramuresul e minunat,asta o spun ca una care a trait acolo ,are rude,prieteni,amintiri…
  Am fost in toate locatiile pe care le-ai amintit ,si inca de pe timpul lui “Ceasca”era o zona turistica minunata!!!Am facut furori la un moment dat cu o bluza(ie)maramureseana 😀 😀 😀 ,toate tipele vroiau si ele 🙂 una la fel 🙂
  La Sapanta ai fost? Cred ca da,n-ai cum scapa Sapanta …

 182. luna
  May 19, 2010 at 9:58 am

  Buna dimineata din a 3-a zi dupa 🙂 🙂 .

  Azi e meeting mare in Bucuresti…

 183. vio
  May 19, 2010 at 10:40 am

  Buna dimineata 🙂
  Dupa ce v-am pus link cu “marlani.ro” si v-a placut 😀 😀 😀 ,mai pun un link spre un site la fel de bun,dar mai “curat” : “esec.ro” .Eu sunt deja la pag.3 si raaaad :))))))

  http://esec.ro/page/3/

 184. nora
  May 19, 2010 at 11:17 am

  Buna dimineata si de la mine !
  Ce bine am dormit!
  Si m-am trezit ca doresc s-ascult:

 185. vio
  May 19, 2010 at 11:26 am

  Nora 🙂 🙂 🙂 ,mi-ai deschis pofta 😉 de nevinovatia copilariei,de povesti frumoase 🙂

 186. vio
  May 19, 2010 at 11:29 am

  Gata,plec la scoala 🙂
  Vorbim mai tarziu 🙂 Sa aveti o zi frumoasa si usoara,dar cu spor in continuare 🙂 !!!

 187. balika
  May 19, 2010 at 5:25 pm

  Buna ziua 🙂

  Tare posomorati sunt protestatarii de azi. 😀 Am vazut oameni dansand, cantand, consumand bere si mici etc. 😀 😀 😀 ..si mai dam vina pe politicieni. Stiu ca nu va place cand spun ca ne meritam soarta din plin, dar eu asta cred. 😛 Nu cred intr-in popor care asteapta totul de la stat. Pacat de cei de treaba, care sunt nevoiti sa sufere din cauza majoritatii. Daca e chef in capitala, sa radem si noi 😀

  ******************************************

 188. Mariana
  May 19, 2010 at 6:16 pm

  Balika scuza-ma ca intervin dar nu m-am putut abtine. Nu asteapta nimeni de la stat nimic de pomana dar cand un om a muncit 40-45 ani si a cotizat pt pensia de acum are dreptul sa isi primeasca acesti bani. Si mama si soacra mea au pensii sub 800 lei din care jumatate merg pe medicamente. Restul nu le ajung nici la platit utilitatile. De mancare…. Si sant pensii si de 300 lei sau mai mici. Salariatii la fel, au cate 2,3, 4 sau mai multi copii de crescut. Muncesc nu cer pomana. Ex: sotul meu muceste de la 12 ore pana la 36-48 neintrerupt ( si chiar munceste fizic f greu) si nu ai vrea sa stii pe ce salariu. Nu condamna oamnii pe care nu ii cunosti. Eu nu am vazut oameni mancand mici si band bere poate doar cativa dansand pe melodia dedicata lui Boc. Si crede-ma ca stiu ce spun.
  Imi pare rau ca gandesti asa:( Nu ma asteptam

 189. Mariana
  May 19, 2010 at 6:25 pm

  Nu toti au avut sansa de a urma o facultate, nu toti au sansa de a obtine un loc de munca caldut si bine platit dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne batem joc de ei, nu inseamna ca trebuie sa plateasca pt furturile, cheltuielile extravagante si proasta guvernare a celor ce ne reprezinta.

 190. Mariana
  May 19, 2010 at 6:48 pm

  Fratele meu are salariul inghetat de 2-3 ani, vara trecuta a luat 75% din salariu, acum la fel,i se mai taie si 25% din salariu, un salariu care poate insemna jumatate din cat castiga unii dintre voi ( poate muuult mai putin) munceste in toxic, nu are liber in weekend sau de sarbatori ci doar atunci cand ii vine randul. Norocul lui mai sant sporurile pe care le ia pt aceste conditii si care nu sant uriase cum ati putea crede si pe care le ia doar atunci cand e pe ture si nu la dimineti( perioada verii, mai bine zis aprilie-noiembrie).
  Imi pare rau ca am intervenit dar chiar m-a deranjat ce a scris Balika. Si mai sant unele lucruri spuse in mod repetat de o singura persoana care m-au deranjat. Foarte infatuata isi etaleaza mereu studiile si pregatirea dar are un limbaj lipsit de bun simt, vulgar pe care nu il au nici cei cu 4 clase. Eu am rude,prieteni, amici si cunostinte cu studii superioare, unii doua facultati(chiar si la Sorbona): cadre militare, medici, domeniu bancar, afaceri si niciodata nu am intalnit niste persoane mai normale, populare, cu bun simt, respect, care nicodata nu ar fi luat in ras o persoana care are nu se ridica la nivelul lor de pregatire, care au meserii obisnuite si niciodata dar niciodata nu isi etaleaza studiile ostentativ indiferent de situatie.
  Asta nu tine de facultatile absolvite 🙂

 191. Mariana
  May 19, 2010 at 6:50 pm

  Recunoasteti? Sant doar cateva exemple, nu am avut timp si nici chef sa caut si sa copiez tot 😦


  haubaules

  April 26, 2010 at 10:20 pm | #86
  Quote

  cris? ce pm se mai intampla?? lasai mey in plata lor….
  ca cand omu nu mai are ce face ishi face singur cu mana lui. she chiama manuela 😀
  trista de altfel….
  shi daq nu ne lasa shi vrea sa ne aia la popou pey le arat multdooritu sa ma shtearga cu limba

  haubaules

  April 26, 2010 at 10:45 pm | #88
  Quote

  mey deci mi se fal 😀
  deci cand denumeam directoare diverse hau bau sau haubaules ierea prin anii 97..98…shi cate unii aveau putz in nisip nici nu shtiu de unde vine iecspresia…acu nu me intere cine ce zice
  😀 daq is barfita deci is importanta. daq me manca de curuletz io lil dau pe la oache sa faca spalatura buna 😀 ORICINE e cu curiozitatea asta. Aaaa shi asha fac cu succes din 80 shi ceva.
  Mey cris lasai mey in plata domunului ca o sa shi ia 😀 fiecare care dupe cum da asha primeshte…nu se zice dejaba de 2000 de ani
  😀

  haubaules

  April 26, 2010 at 11:07 pm | #91
  Quote

  mey cris, deci coRRRect sa fi desamagita de geohics, nu ieshti singura. aaaa shi nu numa geohics ie de factura asta 😀
  dont uari be hapi mey zino, cin s-aseamana s-aduna.
  ios felice ca nu cu mine 😀 nus nici jurnalista nici vanzatoare nici coafeza sau secretara…..sincer am alt standard 😀
  despre radio ceva nici nu mai vb…am ceva istorie dasta in neam…tot pe poci satzi zic ie ca asha ie primii incaltzati inca mai traieshte mey aia ie , se chiama parvenitzi shi ie murdari ca naiba..me consolez iara dupe ceva iecsperinta ca ashtia turba..again: sa fie la iei!
  hai gata! lasai mey sa moara pe limba lor shi cu ea, noi sa traim ca avem destule de facut…

  haubaules

  April 27, 2010 at 11:34 pm | #107
  Quote

  apropos…..pentru shtiintza lu cine imi pomeneshte soarta: cine shtie ce ie shi cum ie?
  daq shtie asha bine dupe cum se iecsprima prin loomile virtule zis cutremuracioase atunci poa sa afle ca imi place cum me ling la popou shi raz cu razatoru de vastele lor pregatiri de viatza 😛
  sincer ie cea mai dulce constatare a prostiei la unii conatzionali 😀 ne delecteaza mai rau ca bancurile cai cu proba de microfon 😛
  acu pentru cultura lor sa citam un om neutru:
  mancai-ar ciorile shi spanzuratoorile
  Inca odata, sa fie ca ie nevoie shi de ashia 😀 , un sa avem o proba mai obiectiva de mizerie ca sa shtim coRRRect de un am fujit? “

 192. Mariana
  May 19, 2010 at 7:07 pm

  ” haubaules
  April 26, 2010 at 11:07 pm | #91
  Quote

  #
  mey cris, deci coRRRect sa fi desamagita de geohics, nu ieshti singura. aaaa shi nu numa geohics ie de factura asta 😀
  dont uari be hapi mey zino, cin s-aseamana s-aduna.
  ios felice ca nu cu mine 😀 nus nici jurnalista nici vanzatoare nici coafeza sau secretara…..sincer am alt standard 😀
  despre radio ceva nici nu mai vb…am ceva istorie dasta in neam…tot pe poci satzi zic ie ca asha ie primii incaltzati inca mai traieshte mey aia ie , se chiama parvenitzi shi ie murdari ca naiba..me consolez iara dupe ceva iecsperinta ca ashtia turba..again: sa fie la iei!
  hai gata! lasai mey sa moara pe limba lor shi cu ea, noi sa traim ca avem destule de facut… ”

  Da eu sant cofetar-patiser, am lucrat si ca vanzatoare si? Nu ma ridic la standardul tau? Ok. Nici nu imi doresc prefer intre cei de nivelul meu dar cu mult, mult bun simt si respect.

 193. Mariana
  May 19, 2010 at 7:20 pm

  Si ca sa am si postul 200 , va spun buna seara Vio Cris, Luna, Balika si va urez sa aveti parte de sanatate, doar bucurii si tot ce va mai doriti.

 194. Dudutza
  May 19, 2010 at 7:24 pm

  Bravo, Mariana! Aceeasi dezamagire am suferit-o si eu! Daca de la un Ionut de la Tulcea sau de la un Adrian1988 ai impresia ca nu te poti astepta sa cugete prea mult inainte sa vorbeasca, de la membrii acestui blog aveam mari pretentii. Unii m-au dezamagit si pe mine. Nu atat prin limbajul folosit, cat mai ales prin replicile exagerate si amplificatoare de scandal pe care, de fiecare data, fara exceptie le-au dat celorlalti. Si bineinteles pentru tolerarea unui astfel de limbaj, care imi pare rau Crise, depaseste plasticul si metafora, si ajunge prin alte zone, aspru criticate tot de voi prin alte parti. Si eu sunt dezamagita. Chiar ma asteptam la mai mult din partea voastra. Scriu acest comentariu nu ca as fi avut vreodata de gand sa-l scriu, ci doar ca sa vada Mariana ca sunt si altii de acord cu ea, sa nu aiba impresia ca a intrat singura in gura lupului. In rest, sa auzim numai de bine!

  • vio
   May 19, 2010 at 8:30 pm

   Dudutza,CARE LUP???????
   Nu amenintai tu ca daca ne mai jignesc,daca ne mai “numesc” cine stie cum te retragi de pe blogul lui Teooctist? Si noi chiar sa tacem si sa inghitim doar “ca sa dam bine”? Tu ai tot incercat sa-i linistesti…ai avut vreo sansa???
   Iar in legatura cu amplificarea scandalului,repet,sunt lucruri pe care ei nu le scriu pe blog ,pe care voi nu le vedeti,ca,deh…nu totul “se face pe fata”.
   Eu nu mai am nimic de impartit cu nimeni de acolo,nu stiu ce tot vor sa demonstreze…rad de blog,rad de forum…netul e mare,tata!!!
   Dar m-am saturat sa fiu jignita,injurata,barfita,sa se rada de ceea ce scriu aici(scriu exact ceea ce scriam si acolo:bancuri,teste,cugetari,povestioare…atunci erau bune,acum se rade de ele…atunci erau bune,acum “sunt prafuite”…)
   Nu sunt dispusa sa mai accept nici o jignire,voi reactiona cum cred de cuviinta ,pastrand o limita a bunului simt,bineinteles,dar facand tot ceea ce voi crede de cuviinta ca sa-mi apar dreptul de a ma considera libera sa ma exprim si sa FIU RESPECTATA!!!

 195. vio
  May 19, 2010 at 8:02 pm

  Un singur lucru iti spun,Mariana:gresesti!!!
  Ceea ce se vede scris pe blog,e doar varful icebergului…sunt unele raspunsuri la multele,PREA MULTELE JIGNIRI din partea unora care se lauda cu facultatile absolvite(exact cum spui tu-si aici nu e vorba de Crise ci de altii care au facut si fac facultati pe banii multi ai parintilor si vor avea si posturi “caldutza”,tot pe banii parintilor.Si mai e vorba de cei care “pozeaza” in “educati”si care prin spate fac femeile de o seama cu mama lor ..”.menopauzate crizate”-voi avea grija sa citeasca si mamele lor comentariile-!!!Normal ca asta nu se vede,pe blog lasa doar ceea ce “trebuie sa dea bine”pentru cei care citesc intamplator…)
  Nu stiu ce te-a facut sa crezi ca s-ar referi la tine vreunul din comentariile Crisei,nici vorba!!! S-a referit NUMAI la cei despre care vorbeam eu mai sus!!!Nu vreau sa explic nimic,vreau doar sa restabilesc o realitate pe care tu n-ai cum sa o stii…E vorba de discutii CITITE DE MINE ,nu de altcineva,o sa-ti spun in particular unde,daca o sa doresti;e vorba de discutii pe blogul lor,pe chatul lor…si pe un forum,in care …nu vrei sa stii cum suntem facute!!!
  La acele jigniri,reactionam fiecare in modul nostru…unii mai dur in exprimare,altii batand apropouri,iar unii razand.
  Tu nu te-ai implicat in nici un fel in asta…daca vreodata ai crezut in ceea ce spun,daca ceea ce am scris/facut a insemnat ceva pentru tine,te rog,crede-ma,NU E ASA CUM PARE,toata treaba e intretinuta de altcineva prin mailuri,sms-uri,PM-uri…stiu ce vorbesc!!!
  Nu te lasa atrasa in nimic…CRISE A FACUT REFERIRE DOAR LA LIPSA BUNULUI SIMT ,a unor lacune in educatie (si aici nu se refera la facultate,ci la cei 7 ani de-acasa!!!)si doar la o persoana-doua!!!

  Iar in legatura cu ceea ce a spus Balika,si eu trebuia sa merg la miting(vezi,nici asta nu stii de ce n-am mers sau ca trebuia sa merg )…Am fost in toate ocaziile in care s-a dat cu HUOOOOO la TOATE guvernele,nu numai la asta,intr-adevar ,dupa miting multi,dar multi din manifestanti se duc la mici si bere(nu vorbesc de cei intr-adevar hotarati,ci de oportunistii care fac asta…stii ca sunt situatii in care se profita de transportul gratuit in Bucuresti ca sa se viziteze rude??? Sau ca sa se faca cumparaturi???Am cunostinta de asemenea lucruri,sunt destule exemple intre colegii mei de sindicat! ) Si sa nu-mi spui ca n-au bani…stiu ,cunosc cateva din persoanele astea…
  ” Pacat de cei de treaba, care sunt nevoiti sa sufere din cauza majoritatii” asta a spus Balika…aici nu intri nici tu,nici eu,nici altii care muncim ,care au muncit si care incet-incet devenim minoritate…Eu cred ca s-a referit la cei multi,si-i
  stim cu totii care asteapta fara sa faca nimic sa le pice”mura-n gura”nu muncesc ,cum o fac cei care stiu ca asta e singura lor sansa de a trai cat de cat decent…
  Nu stiu daca intelegi ce vreau sa spun…nu poti exprima totul in cateva randuri…
  Dar e cert ca nici Crise n-a facut referire la cei fara studii ci la cei fara bun simt si fara cei 7 ani de-acasa,nici Balika n-a facut referire la cei care muncesc ci la cei care”se fac ca muncesc”(si-i stim cu totii)-invart doua hartii juma’de zi si te privesc de sus!!!

 196. balika
  May 19, 2010 at 8:06 pm

  Mariana, iti inteleg dezamagirea si sunt perfect de acord, in ceea ce mi-ai scris mie. Eu m-am referit strict la acei oameni care asteapta ca totul sa le pice din cer. Am mentionat ca, PACAT DE CEI DE TREABA, care sufera din cauza acestora! Eu nu caut problema la acei cateva sute de oameni din parlament. Mai sunt peste 20.000.000 care daca vor, pot face ceva. Departe de mine sa vreau sa jignesc pe cineva. Clasa politica e prea mica pt prostia din tara asta. Eu asa consider. La pensionari nu m-am referit pentru ca sunt de acord si cu faptul ca merita MULT mai mult fata de ce primesc. Sunt si eu constient ca e imposibil un trai decent cu 350 – 400 chiar si cu 800 roni. In plus de asta, eu nu cred ca crise a vrut sa te jigneasca pe tine sau pe Dudutza. Cu siguranta nu la voi s-a gandit si reactia fata de ce a primit ea (chiar si injuraturi !!! ) e destul de decenta.

 197. May 19, 2010 at 8:06 pm

  Intrerup si eu pauza si fac o precizare. Nu, nu sunt un scandalagiu de profesie si nici nu sunt un personaj de “o anumita factura”, cum a sugerat cineva. Cand mai demult a fost vehiculat zvonul, total neserios dupa parerea mea, potrivit caruia Anda si Seismo ar fi furat blogul lui Teo, iarasi nu am zis nimic si am inghitit in sec. Recunosc, e vina mea, ar fi trebuit sa sar in sus si sa dau cate o replica foarte acida. Dar am preferat sa tac, am fost chiar moale, desi ma simteam cumva ciudat, “artificial”, ca sa zic asa. Mi s-a reprosat ca am nedreptatit un anumit om, fara sa se stie situatia reala, fara sa fiu si eu intrebat. Dar cum credeti ca m-am simtit la intalnirea din februarie cand o anumita persoana a inceput sa mi se planga de Anda si de Seismo, desi stia ca ei sunt prietenii mei dragi, si ca nu avea rost sa se etaleze acele lucruri pretinse. Va marturisesc atunci ca in acel moment m-am simtit foarte prost, mi se parea total nepotrivit. Eram pe punctul sa ma ridic si sa plec, dar am considerat ca am venit sa ma simt bine, imi eram jena fara de Mariana, Vio, si toti ceilalti…
  Inchei reluand ideea cu care am inceput: nu, nu sunt scandalagiu, certaret din fire, ba mai mult decat atat, nu sunt un individ “de o anume factura”. Oare persoana care a spus asa ceva despre mine ce intelege prin “anume factura”, pot sa stiu si eu ?
  Va doresc distractie placuta, oricum, eu nu dusmanesc pe nimeni, dar nici nu sunt “de nu stiu care factura”.

 198. balika
  May 19, 2010 at 8:38 pm

  GeoX, te tot repeti si tu, fara rost. 😛

 199. adrian1988
  May 19, 2010 at 8:49 pm

  Buna seara …. stiu ca e prea tarziu , dar trebuie sa recunosc ca am fost NESIMTIT cu unele persoane…..si am ajuns prea departe….ceea ce nu-mi sta in fire, deoarece eu nu jignesc…..am venit atat sa va zic ca imi pare SINCER rau , si nu o sa mai fac nici un cometariu la adresa persoanelor care sunt aici.
  Inca o data imi cer sincere scuze si va doresc SANATATE si fericire , si sa trecem cu bine de vremurile grele care ne asteapta cu parlamentarii astia. O seara buna va doresc

 200. adrian1988
  May 19, 2010 at 9:05 pm

 201. vio
  May 19, 2010 at 9:29 pm

 202. luna
  May 19, 2010 at 11:03 pm

  Unde dai si unde crapa… .

  Cu toate acestea, ma bucur sa aud pt prima oara pe Dudutza vorbind ca un om care priveste cu mai multa condescendenta spre bugetari si mai putin partinitor spre privati. Ultima oara regasisem o Dudutza nelinistita de lipsa de echilibru intre sacrifiile aduse la templul crizei, de catre cele doua grupuri transformate in inamici…

  Cu parere de rau recunosc insa, atit in pledoaria Marianei (in esenta, un colaj de copy – paste cu care ne-a obisnuit dar inutil si menit sa intretina balacareala) cit si in pozitia justitiara a Dudutzei, aceeasi saminta de scandal de care m-am saturaaaaaaaaaaat. Apreciez schimbarea de discurs (sper ca strategia prin care userii 1988 si TL erau instigati la bilci sa fi fost abandonata) care ar putea duce la un dialog civilizat. Daca mi-as mai dori acest lucru. Dar nu mai vreau sa aud luari de cuvint vexate care nu lasa loc de contraargumente sau limbaj grobian sau tot felul de elucubratii – expresii ale frustrarilor de orice natura sau pur si simplu rautate si plictiseala in stare pura !!!

  Chiar asa o obsesie suntem pt voi? Nu vi se pare ridicola aceasta frecare in gol, de parca un contract pe viata ne leaga si nu ne mai dezleaga? Fratilor, nici un divort nu dureaza atita timp.
  Dintr-un respect care demult a disparut la TOTI, dincolo, refuz inca sa definesc aici, aceasta ‘simbioza’ de care nu mai scapam.

  Dragii mei, daca nu e loc deocamdata de balacareala dincolo (???), ce va face sa credeti ca-l gasiti aici ?

  Draga Mariana, sunt bugetar, unul bun (uneori modestia poarta numele de prostie). Probabil nu comment-ul lui balika te-a disturbat dar ma depasesc ratiunile care ti-au declansat si formulat comentariul. In esenta, ar fi trebuit sa fim de aceeasi parte a baricadei – daca asa pui problema. Eu personal, ma simt respectata si sustinuta de balika si la fel pot garanta ca se simte si vio – amindoua venind din acelasi sistem pe care il aperi.

  Nu citesc si nu scriu si nu fac referiri la cei care nu ma respecta si ma dezamagesc, in vreun fel. Nici nu ii mai las sa-mi afle dezamagirea sau oricum s-ar denumi starea de acum. Acum, iar ma provocati, in spatiul de aici unde m-am retras din calea voastra. A trecut demult, timpul dezamagirilor, Dudutza, Mariana, ati sustinut tacit/pronuntat prea multe elucubratii grobiene adresate direct sau implicit unor oameni care nu v-au jignit vreodata.
  Ce mai doriti de la noi, ca nu pricep ??? (intrebarea e retorica, nu astept vreodata, raspuns).

  Nu Dudu, nu vei (mai) afla cit de dezamagita am fost eu. Pt ca nici nu te-a interesat si nu mai conteaza.

  GeoX, 1988, nici nu vreau sa stiu la ce va ginditi azi, miine oricum va fi altfel 🙂 .

  Incercati 72 ore sa va prefaceti ca nu existam unii pt altii 🙂 – de aici si de ‘dincolo’. restul vine de la sine.
  Bucurati-va de voi si nu ne mai impartasiti nefericirea de a ne (va 🙂 ) fi intilnit. Fiecare respiratie a voastra emana, prin ostentatie, rautate, chiar si atunci cind ar fi trebuit sa fiti bucurosi.

  Cititi comment-ul #137 al lui vio. Poate nu va veti simti nici munte nici Mohamed ci doar oameni obisnuiti. Dar nu e nimic rau in asta.

 203. cris
  May 20, 2010 at 12:07 am

  Buna seara all.
  Imi e greu sa criu ceva de bun simtz, nu din alt motiv, ci pentru ca am deschis calculatorul acum 1/2 h, adica sunt franta de oboseala.
  Mariana, imi face placere sa am confirmarea faptului ca ne citesti, totodata ma intristeaza felul in care pui problema; se vede de la o posta ca ai fost intoxicata cu informatii eronate/partinitoare. Regret, dar trebuie sa-tzi spun ca Balika nu este nici arogant, nici lipsit de perceptia fenomenului social pe care il traim cu totii. Poate nu intotdeauna se face inteles de catre altii; asta nu inseamna ca trebuie pus la zid.
  Ce nu inteleg, dar nu e de mirare, avand in vedere ca nu sunt nici inteligenta, si nici cu mintea odihnita, este ce reprezinta aceasta avalansa de posturi de la cei care ne considera niste neica nimeni, care doar citesc pe furis?
  brusc s-au hotarat sa mute scandalul pe blogul asta???
  De ce nu inceteaza toate aceste sicane? Ies bani din asta??????
  Eu cred ca trebuie sa fie ca la divort: ori se despart, ori se impaca. In ambele situatii, se poate discuta civilizat, nu cu lovituri indirecte. Daca cineva nu vrea reconcilierea, asta nu se poate realiza cu de-a sila.
  Nu dau lectii nimanui, imi manifest doar ( a cata oara ? ) surprinderea. :O
  GeoX, tie, ce as putea sa-tzi zic…??? No comment 😦
  V-am zis ca nu trebuie sa aiba loc meet-ul. Nu m-a ascultat nimeni !
  Cred ca e a 5-a oara cand spun ca am pus punct. Sper sa nu mai fiu nevoita sa spun si a 6-a oara.
  Mariana, daca vei avea disponibilitatea de a fii mai putin partinitoare si intoxicata, m-as bucura sa ne mai scriem/citim.
  Ma retrag acum, va urez o noapte buna, fara zgaltz.
  Bye america 😛

 204. vio
  May 20, 2010 at 1:33 am

  Calculatorul uman – o poveste de Oscar

  “Distracţia” preferată a lui Kim Peek este să abordeze oamenii, întrebându-i în ce dată s-au născut, după care le spune totul despre acea dată – în ce zi a săptămânii a căzut (calculează totul în minte) sau ce ştiri se aflau pe primele pagini ale ziarelor la data respectivă. Kim Peek este unul dintre cele mai cunoscute cazuri de autism din lume, după ce a servit drept inspiraţie pentru personajul interpretat de Dustin Hoffman în „Rain Man”, film premiat cu Oscar în 1988.

  Anul trecut, însă, specialiştii au ajuns la concluzia că acesta nici măcar nu ar suferi de autism, ci ar avea aşa-numitul „sindrom FG” sau sindromul Opitz-Kaveggia – o afecţiune caracterizată prin retard mintal sever, comportament hiperactiv, control slab al muşchilor, de unde şi o expresie facială tipică, uşor de recunoscut, cu gura deschisă.

  Multe dintre simptome se regăsesc la Kim Peek, dar nu şi retardul mintal, căci el este recunoscut drept unul dintre cei mai uimitori savanţi ai lumii, cu o memorie fotografică extraordinară. Kim s-a născut cu leziuni cerebrale, cerebelul fiind cel mai afectat, dar şi cu o afecţiune congenitală ce implică lipsa unei părţi din creier numită „corpus calossum” şi care face legătura între cele două emisfere. Lui îi lipsesc, de asemenea, şi alţi conectori importanţi din creier, iar specialiştii cred că, fără aceştia, neuronii lui Kim au început să facă alte conexiuni, de unde şi memoria ieşită din comun.

  Kim Peek citeşte o carte în circa o oră, fiecare ochi citind o pagină – ochiul drept citeşte pagina din dreapta, iar cel stâng pe cea din stânga, rezultând o medie de 8-10 secunde pe pagină. După ce a parcurs tot volumul, Kim are deja toată informaţia înmagazinată în memorie. În prezent, el poate reproduce cam 12.000 de cărţi pe care le-a parcurs astfel de-a lungul vieţii. Poate să memoreze orice fel de informaţie, din cărţi de istorie, geografie sau literatură, până la bucăţi muzicale sau numere. Pe de altă parte, însă, nu poate nici măcar să îşi încheie singur nasturii la cămaşă, din cauza leziunilor cerebelului, care coordonează activităţile motorii.

 205. luna
  May 20, 2010 at 10:26 am

  Va spun cu drag, buna dimineata! Prima day off in paradise 😛 !!!
  In minte imi suna ‘buna searaaa, prieeteeeeeni!’ 🙂 si binecunoscuta voce… de la 118 932 ca sa execut si eu o parafrazare:) .
  Nu vreo piesa cintata de Iris mi-a indus acest gind ci traffic-ul global de pe acest blog 🙂 .

  Aici ploua… . La voi? :s …
  Pensionarii sunt totusi prezenti intr-o actiune de protest, in fata prefecturii 😦 .

  Nu cred ca oamenii nu au perceptia vremurilor grele care sunt si care inca ne mai asteapta, pe unii sau/si altii dintre romanii care inca mai locuiesc pe acest plai. Nu cred ca cei mai multi traim altceva decit o ingrijorare reala (cel putin) privind ziua de azi si ziua de miine a fiecaruia dintre noi si a celor care sunt in intretinerea noastra. De aceea, refuz sa inteleg pinguinizarea mitingului de ieri dar nu pot sa nu remarc nuanta derizorie creata premeditat. Sau?…

 206. vio
  May 20, 2010 at 12:30 pm

  Buna ziua 🙂
  Da,Luna,oamenii abia acum incep sa resimta ceea ce s-a mintit,inselat,furat in ultimii 20 de ani 😦
  O sa ziceti:da,dar eram “copii”in ale democratiei,ne bucuram ca putem sa “alegem”din muuuulte partide,asa cum auzeam ca se face in alte tari,ne bucuram ca avem program tv de muuuulte ore,,ne bucuram ca putem iesi peste hotare fara sa facem cerere cu o luna inainte,sa asteptam infrigurati un DA de la un tovarash incruntat ,ca nu ni se mai “baga in pat”obligandu-ne sa facem cate 4 copi…Si asta e adevarat!
  Degeaba unii din noi vazusera si cum se traieste “afara”stiau ce drum trebuie urmat,mai tineti minte: “NU ME VINDEM TARA” din campania electorala ’90,apoi ’91,apoi ’94?
  Cum sa mearga treaba bine,cand abia acum,dupa 20 de ani,se aproba “Legea lustratiei”???
  Acum trebuie sa suportam cu totii imprumuturile facute in ultimii ani pentru salarii,pensii de guvernele anterioare,astea toate,pe fondul crizei .
  Cred ca una din probleme a fost lipsa unor oameni deosebiti,care sa prezinte situatia reala si sa vine cu propuneri reale,nu cu lozinci,nu cu false date despre “pensia medie”,”salariul mediu”,facand o medie intre pensiile de mii de lei noi ale catorva sute si pensiile de 400-500 lei ale marii majoritati( la fel cu salariile ).
  Da,sunt de acord cu reforma sectorului public,asa zisii “bugetari” dar aceasta sa fie facuta pe criterii profesionale,si iarasi mai cred ca sistemul privat nu este pregatit sa “absoarba”atata forta de munca…
  Eh…sa mai spun ca o singura data am “mers”cu valul,ca o singura data am votat ca majoritatea?(si nu acum,la ultimele alegeri,ci mult inainte,cand am eles intre 2 rele,pe cel mai mic…)
  Tare multe-ar fi de spus…

 207. luna
  May 20, 2010 at 1:28 pm

  Vio, Andree a spus bine si frumos aici, cum e cu istoria – ultimilor 20 ani si mult mai multi inaintea lor.

  Andree :Buna allAcei care nu studiaza istoria ii vor repeta greselile. Acei care o studiaza vor gasi alte cai de a gresi.:D

  Pe mine, prezentul ma doare, trecutul l-am depasit iar viitorul e nedeslusit.

 208. vio
  May 20, 2010 at 1:42 pm

 209. vio
  May 20, 2010 at 1:46 pm

 210. luna
  May 20, 2010 at 8:53 pm

  😛 🙂

 211. vio
  May 20, 2010 at 8:55 pm

  Am gasit blogul acesta…incercam sa o sustinem pe fata?

  http://claudiutza.wordpress.com/

  Si un P.S.trist…:( 😦 😦 Multa durere a strans copilul/tanara asta 😦

  P.S.: O viata de om … acest blog va fi folosit doar pentru a va povesti o viata de om , si din pacate nu orice om , o viata de om cu probleme ( nu mi-ar place sa scriu “bolnava” ) … !

 212. May 20, 2010 at 11:28 pm

  http://andreidumitrescu.blogspot.com/
  ve aduc aminte din nou..ie un om cu care io traiesc zilnic prin mamalui….
  ….no coment

 213. vio
  May 21, 2010 at 1:43 am

  Uuuuffffff,tare multa amaraciune si durere 😦 😦 😦
  Am incercat sa-i scriu un mail tatalui,n-am reusit…o sa mai incerc…

 214. vio
  May 21, 2010 at 8:20 am

  Buna dimineata 🙂

 215. Andree
  May 21, 2010 at 8:40 am

  Buna ,fete si baiati,

  Societatea se bazeaza pe rabdarea celor saraci. (Anatole France) 😀 😀 😀

 216. Andree
  May 21, 2010 at 8:42 am

  Referitor la modul “fara cap” de creare a unor ministere in acele vremuri, Grigore Moisil a spus: “Propun ca intr-un minister sa fie unite geologia cu geometria si geografia si ministru sa fie Geo Bogza!” (Grigore Moisil)

  foarte actuala si azi!

 217. Andree
  May 21, 2010 at 8:46 am

  vaiiiiiiiiiiii….eufemism bre 😀 😀 😀
  scuze!

 218. May 21, 2010 at 10:23 am

  ela ppl
  😀
  traaaaaaaaaiesccccccccc! I am aliveeeeeeeeeee!!!
  Deci ce de oamini mey, Mariano merci de rememberele cu copii shi pashte..miai amintit de viatza.
  Tot ca o amintire zic lu jon ca ii cetii comentul da nul las cai gratuit 😀
  Pey mey cin dreaq se lega de handi al meu shi de fish shi de golan? ha? io? ca sa nu mai zic de limbajul ca atare.
  Deci dragilor shi io porcaiesc shi fac shi zic da cand apar probleme las jos cicu la prima strigare..ecsplicatziile se fac in limbaj corect..daq nu se termina eeeeee…asta ie altra cosa…dam fiecaruia ce vrea 😛

 219. Andree
  May 21, 2010 at 10:23 am

  Permisul auto, de Dan Puric ( GENIAL )

  Dumnezeu, iubindu-mă, mă tot pune la felurite încercări ca să nu mă plictisesc.

  Aşa a fost şi cu şoferia. Ne-am luat şi noi maşină.

  Atunci mi-a zis soţia că ar fi bine să-mi iau permis şi eu, că cine ştie, s-ar putea să fie nevoie vreodată să şofez.

  Pentru mine, lucrul astă a venit prea tarziu, şi m-am dus la prima lecţie de şoferie cu emoţii de liceean, la un PECO, unde trebuia să mă întâlnesc cu instructorul.

  Tremuram rău pe marginea trotuarului, ca la bacalaureat, şi îl aşteptam. Cel mai bun lucru era că omul nu mă cunoştea.

  A venit cu o Dacia de pe vremea lui Ceauşescu, căreia, când i-a pus o frână, chiar în faţa mea, i-au sărit şuruburile pe jos. Le-a adunat tacticos şi le-a pus la locul lor, ignorându-mă.

  Era mecanicul absolut, la întâlnirea cu imbecilul absolut.

  Locul mortului.

  Nea Ilie era plin de vaselină şi avea un fes slinos pe cap. M-a citit din prima, şi-a dat seama cu cine are de-a face.

  Daca m-ar fi cunoscut, mi-ar fi spus: «Vai, maestre, ce onorat sunt să vă fiu eu instructor!»

  Când mi-a zis, fără să se uite la mine: «Bă, asta e cheia!», am îngheţat.

  «Fii atent, a continuat el, ambreiajul este tata, frâna este mama, iar acceleraţia este copilul tâmpit care aleargă până ce dă cu capul în prima maşină.»

  Absolut genial!

  Apoi îmi spune scurt: «Treci în locul meu!»

  Eu, speriat: «Lasă-mă, nene, că n-am mai pus în viaţa mea mâna pe aşa ceva».

  El: «Bă, tu nu te-ai săturat să stai pe locul mortului şi să te conducă toţi tâmpiţii?»

  Şi atunci m-am gândit să strig şi eu la poporul român:

  «Popor român, nu te-ai săturat să stai pe locul mortului şi să fii condus de toţi tâmpiţii?»

  Era o adevarată resuscitare, domnule!

  Şi îmi tot repeta: «Hai, hai, învaţă să conduci!»

  Ceea ce a urmat a fost incredibil. M-a scos direct în trafic.

  Şi eu trebuia să am mâna pe volan, pe chei, pe schimbătorul de viteze, trebuia să mă uit în cele două oglinzi, dar şi în ochii lui.

  «Unde te duci, măăă? Nu vezi unde mă bagi? O calci pe baba aia! Nu te uiţi în spate? Vezi, băă, că intră ălă în tine!»

  Şi m-a ţinut aşa, de îngheţam şi transpiram tot, doua zile la rând! Nu mai eram sănătos! Nici un rol, în viaţa mea, nu m-a solicitat atât de mult, şi nu m-a adus într-o asemenea stare.

  În a treia zi s-a liniştit de tot.

  Stătea bătrânul cu o mână pe volan şi cu fesul pe ochi.

  Dormea, domnule!

  «Înseamnă că am început să conduc bine», mi-am zis.

  Crucea Sfântului Andrei.

  Nu l-aţi văzut pe Puric, disperatul, între Maestrul său dormind şi traficul din Bucureşti.

  Si, târându-mă încet-încet, am trecut pe lângă un cimitir. Atunci Maestrul a deschis ochii:

  «Bă, vezi? Aici e o fostă elevă de-a mea!»

  Mie mi-a îngheţat coloana vertebrală.

  «În cimitir?»

  «Pai da! Nu e singură, e cu soţul!»

  «Cum a ajuns acolo?»

  «Tot aşa, bă, ca şi tine, nu a oprit la Crucea Sfântului Andrei, aia pe unde trece trenul. Păi, băă, când vezi o cruce, nu te opreşti să te închini? Treci ca animalul? Ce-o fi cu graba asta, că tot acolo ajungi!»

  Omul ăsta m-a creştinat pe mine, teologul lui peşte.

  Avea dreptate! Când vezi Crucea Sfântului Andrei, te uiţi în dreapta şi nu crezi nici măcar în ăla de-ţi face semn cu steagul, că e ţara plină de proşti.

  Vei învaţa să conduci când vei şti să te fereşti de proşti, nu când vei şti legea!!!”

 220. luna
  May 21, 2010 at 11:55 am

  Buna dimineata !
  Andree are umor negru 😛 . Rid si nu-mi vine a ride fiindca nu mai e de ris.

 221. vio
  May 21, 2010 at 3:02 pm

  Buna ziua :))))))))) Andree 😀 .Intr-adevar,Dan Puric e GENIAL!!! I se vede talentul din felul in care prezinta momentele premergatoare inceperii scolii de soferi 😀 😀 😀 si din restul povestirii.E tare si-n naratiune 🙂 !.

 222. vio
  May 21, 2010 at 3:06 pm

  Luna,gata materialele? Ai reusit sa le termini? 🙂

 223. vio
  May 21, 2010 at 3:18 pm

  FMI: “AM CERUT IMPOZITAREA BOGATILOR”

  Dominique Strauss-Kahn, directorul Fondului Monetar International, s-a opus vehement scaderii salariilor bugetarilor cu 25%, propunand in schimb impozite mai mari pentru cei bogati, insa Guvernul Romaniei a refuzat.

  Seful FMI Dominique Strauss-Kahn a declarat joi seara, la canalul France 2, ca Fondul Monetar International a refuzat initial ca Guvernul Romaniei sa scada salariile bugetarilor cu 25%, deoarece acest sacrificiu al Romaniei ar fi prea mare.

  “Romania este intr-o situatie mai dificila decat credeam si decat o credea si ea. I-am spus: in aceste conditii, vom accepta ca deficitul bugetar pe care l-am convenit sa fie putin mai mare pentru ca in felul acesta vom sustine cresterea economica. Totusi, situatia s-a degradat mai mult decat am crezut. Prin urmare, am cerut noi masuri. Guvernul roman ne-a spus: “Vom taia 25% din salariile functionarilor.” Noi am spus NU. Daca vreti sa faceti economii, mariti impozitele si mai ales impozitele pentru cei bogati. Guvernul a spus NU, noi suntem cei care decidem. Si asta e adevarul: guvernul decide intotdeauna , nu FMI. Noi spunem doar care e drumul de urmat. Guvernul propune masurile, guvernul roman le-a ales”, a declarat Strauss-Kahn, conform Adevarul.

  De asemenea, ieri, Caroline Atkinson, director pentru relatii externe in cadrul FMI, a specificat ca fondul nu a insistat asupra taierii salariilor bugetarilor in Romania, aceasta a fost decizia Guvernului Romaniei si este important ca cei vulnerabili sa fie protejati.

  “Am convenit cu Guvernul Romaniei ca trebuie restranse cheltuielile bugetare, ca sa punem programul pe picioare. Vreau sa reamintesc ca scopul final al programului este ca Romania sa aiba finante publice solide, care sa permita revenirea” economica, a precizat oficialul FMI. “Si, bineinteles, exista posibilitatea unei combinatii intre reducerea cheltuielilor si cresterea taxelor, masuri prin care s-ar putea ajusta deficitul bugetar”, a adaugat Caroline Atkinson, conform NewsIn.

  Inainte de a stabili masurile de austeritate pe care le va implementa, Guvernul Boc s-a consultat cu reprezentatii misiunii FMI pentru tara noastra. Potrivit ministrului Finantelor, Sebastian Vladescu, acestia au recunoscut ca varianta aleasa de romani este cea mai buna, insa au spus ca nu vom fi in stare sa o si implementam.
  Guvernul isi asuma raspunderea pentru masurile de austeritate
  “In momentul in care a venit, FMI a calculat impreuna cu noi care ar fi cea mai buna varianta, care este asta. Ulterior, FMI spus ca aceasta varianta nu o putem implementa pentru ca Romania nu este o tara capabila sa implementeze un program de acest gen, care este cel mai bun program pentru Romania”, a spus ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu.
  Nicio sansa: Scrisoarea FMI nu va fi modificata
  Scrisoarea de intentie va fi trimisa catre FMI miercurea viitoare, in actuala forma

  “Intentionam sa aprobam scrisoarea miercurea viitoare pentru a intra in circuitul institutiilor financiare internationale in asa fel incat la sfarsitul lunii iunie sa se poata face transferul transei de la Fondul Monetar International si ulterior, pentru ca procedurile in Uniunea Europeana sunt mai lungi, undeva in iulie sau spre septembrie transa de la UE”, a explicat Sebastian Vladescu, conform Realitatea.

  • luna
   May 21, 2010 at 6:29 pm

   :s :s :s :s :s 😦 😦 no comment…

 224. vio
 225. vio
  May 21, 2010 at 3:32 pm

  Mai,acum am observat ca Mirel Radoi nu e prost…ba e chiar istet :

  “Când văd ce se întâmplă acum… Prefer să stau în Arabia printre cămile, decât să mă întorc printre gloabe!”, a spus internaţionalul pentru gsptv, citat de Sport.ro

 226. luna
  May 21, 2010 at 6:26 pm

  vio :Luna,gata materialele? Ai reusit sa le termini?

  🙂 🙂 M-am culcat la 4 a.m. sa termin ce trebuia predat pina in ora 10 la data curenta 😛 .
  Ceea ce trebuie sa lucru pt marti – nu, nu am avut dispozitie si apoi, au intervenit alte chestiuni 😛 .
  Yeah, it’s alright
  We’re! Doing fine
  So fine
  Thunderstruck, yeah 🙂 🙂

 227. luna
  May 21, 2010 at 8:10 pm

  Seara buna ! Urmeaza un alt fel si mult asteptat week end (eu am in vedere pe ultimul avut ) 🙂 .

 228. cris
  May 21, 2010 at 8:56 pm

  Buna seara dragii mei 🙂
  Andree, geniala aia cu Puric :D, cat despre Mirel Radoi, ma surprinde, credeam ca are mintea in ghete 😛 Ori e treaba atat de evidenta incat pana si un fotbalist se prinde 😛 😛 😛
  Week end maxim tuturor!

 229. cris
  May 21, 2010 at 8:57 pm

  Crise, daca ai ceva timp, schimba plz postul, ca tare greu se incarca.

 230. vio
  May 21, 2010 at 9:40 pm

  Cris 😛 ai prins bine esenta a ceea ce ziceam despre Radoi 😀 😀 😀 .Bun si destept baiat 😉 🙂

 231. luna
  May 21, 2010 at 11:17 pm

  🙂 🙂 dangerous tonight indeed 🙂 .

 232. luna
  May 22, 2010 at 12:26 am

  Totul incepe cu educatia. In rest, este in capul nostru.

 233. luna
  May 22, 2010 at 1:20 am

  Crise, rocku’ atrage mapamodu’ asa ca… ? 🙂

 234. luna
  May 22, 2010 at 1:23 am

  Cherchez pas la femme 🙂 .

 235. luna
  May 22, 2010 at 1:28 am

  Crise, despre lalele nu gasesc nimic : .
  Noapte buna pina la postul cel nou 😛 , daca se intelege aluzia fina:D.

 236. vio
  May 22, 2010 at 1:53 am

  Si ca sa fie si mai directa …aluzia 😛 punem cata muzica vrem …tot e miezul noptii fix/trecut 😀 😛 😀

 1. No trackbacks yet.
Comments are closed.
%d bloggers like this: