Home > Uncategorized > Cutremuuuuur! (epicentru: sanatatea) a ieshit la iveala gena prostiei din genomul romanului

Cutremuuuuur! (epicentru: sanatatea) a ieshit la iveala gena prostiei din genomul romanului


sanatatea la noi shi sistemu pe inverse, sanatate ca salut shi ca sistem natzional, softu shi prostu, suflet de peceu shi nesimtzirea la shpagi sau prieteni, implemetarea pe schema la cum se functzioneaza la romani, gena specific nationala ie prostia sau sindromu de iecspert? sticla-sticlarii shi cromozomu mahalalei, softu bate sitemu sau sitemu bate softu? siuiu mai tare ca vindouzu – are numa un bug! setarea masii shi starea de a fi, mecanizare = automatizare = informatizare shi nevoia de a fi om nu pom, click shi declick pe bunu simtz


Azi pica siuiu !!! shi sitemu nost de sanatate!!!

Shi ievident shi sticlarii de profesie 😀 > in cap, nu ca nu ar fi shtiut shin alte datzi cum, da ie asha mirifica situatzia sa=i vezi cum se iemana in chestii tehnice pe principiul abordarii mahalalei politice.

Evident ca onorabilu SIUI nu-i bun, problema e catzi realizeaza ca NICI un soft nu exista fara zisu BUG.

Spre rushinica lu Bila Ushitze (ca istem romani, hir hir) ala a avut la prezentare un bug shi crez ca crapa de invidie ca la noi aparu unu dupe douajde zile sau acu….americani proshti. Tot romanu=i fruncea! 😀 me gandesc io numa cand o sa reushim ce reushii ametzitu ala?

O coana mare disperata urla azi pi sticla ca o matza in calduri (specific clar, adiq ea voia da nu avea cum shi cu cine) ca neah pica softu de la sanatate! ce shpaga sau magarie prezidentziala! sau nu sau whatever ca nici nu putui sa o audiez ca=mi pica neuronu in overflou shi se bloca la cate linii de prostie transpira agitata. Oare asha arata shi virushii de flooding??? d=aia se prind asha usor???

Pacat ca nu avem antivirus pentru idiotzii care urla in media in necunoshtintza de cauza. Moama ce le=ash mai da sa zaca!

Orishicum ve sfatui da trecetzi pe un firewall simplu: fara canale de shtiri sau jurnale sau emisiuni de politichie cai tichie de margaritar! vedetzi un Discovery sau ceva NG, nu de alta da putetzi afla cum sa supravietzuitzi 😀 . pe bune.

Sa implementezi un soft, adicatelea sa=l faci sa lucre dupre cum ie=n practica shi=n realitate ie o cauza pierduta cel putzin la sistemu nostru plin de actiuni shi reactziuni pe shpaga, prietenie, atentzie, nepotism, fente de shtefuletz cu pixun’ mana sau orishicum dar numa fara regle clare shi precise, adiq legi ca ashtia provoaca stress shi alergie….

Acu on secand thought imi vine> asta sa fie arma secreta a lu ministeru sanatazii shi realu program de preventzie shi control a bolilor ??? nu me prinz cum le abordeaza pi halelate de care se moare pi capete gen leucenii sau whatever ca neah de la rushi vine ploaia shi radiatzia imi permit io amintesc….

Lucrez pe un modul de siui de 2 ani shi inainte am lucrat cu the tru kkat de soft emanat pe shpaga zisu Gensof sau softeh de trista amintire ca nici nu mai shtiu cum ii zicea….ala poveste de pus pe sticla!

Orishicum de decedatzi numa de bine 😀 nasol ca in lucru sau nu, bun sau rau orishice programior tzine de utilizatoru lui cel tembel care da click un ii pica, care baga date cumm ii pica shi tot asha….pan acu nu am auzit ca s=a putu face o cheie de introducere date antiprostie perfecta…

Deci problema softului SIUI nui softu, nici cumparatoru, nici programatoru, ie Operatoru, traiv=ar familiile fara sa luatzi in seama ce ie in sistemu sanitar ca nici sa te ingroape nu te ajuta parazitu naibii!

 

 1. haubaules
  January 13, 2011 at 1:25 am

  Pentru cine are cultura:
  😀
  I:Care este asemanarea dintre Windows Vista si un submarin?
  R:In momentul in care ai deschis o fereastra ai probleme.

 2. vio
  January 17, 2011 at 1:02 pm

  Normal ca iese la iveala prostia-in cazul celor care nu au fost scoliti/instruiti sa foloseasca programele respective.Poate nu e vorba neaparat de prostie,ci de nestiinta,de implementarea unor masuri/programe,fara a avea suportul necesar (sa nu uitam teancurile de hartii,tonele de dosare din toate domeniile).Eu ma intreb ce vor face cand se va renunta la “cartile de munca”si se va trece la alte masuri/programe…uaaau ce-o sa fie!

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: